Thursday, May 3, 2012

Начини Суочавање са тероризма на Блиском муслимана


Начини Суочавање са тероризма на Блиском муслимана

По Ахмас свештеник Фаиз Бин Асифуддин

Постоји неколико начина на које теоретски могу бити предузете од стране муслимана и заинтересованим странама да се обрати и одлучити ток терористичких активности. Међутим, практично захтева озбиљност и искреност рада различитих странака. Мотивација која покреће овај тежак посао, најосновније је веровање у Свемогућег Аллаха, са намером да траже своје задовољство и награду. Дакле, приоритет је корист и јавни интерес, а не добробит и личних интереса. Тако, напори за превенцију ће заједно креирали, у оквиру Алал обима та'авун То Вата ал Бирри-Таква (узајамна помоћ и сарадња заснована на доброти и побожности), а не на земаљским интересима који су покренули борбу нелојалну конкуренцију и узајамно сумњу.
Корени радикализма који изазива стварни акт насиља и тероризма, јер су се појавили време Асхаба жив. Углавном из лепљење током владавине анху Алија бин Еби Талиб, Аллах '.Дакле, неколико савета који ће бити представљени у наставку се заснива на мерама које су урадили од Асхаба и Салаф научника у решавању роот раст радикализма у то време.
Пре закључивања савети поменуто, препоручљиво је да се прво стави неку аутентичну историју који ће бити камен темељац у мегамбил закључка.
Историје који укључују: ОДГОВОР: Диалог Аллах Ибн Аббас То анху са људима Кхавариј. Он је подсетио, "Када људи Харурииах [1] до неслагања против владе Алија бин Еби Талиб, Аллах То анху, да се изолује у логору. Њихов број у то време око 6000 људи. Они су се сложили да урадите побуну против Алија ибн Еби Талиб. И често је људи долазе да анху Алија Аллах 'и подсетио га и рече: "О Амирул Му'минин, прави људи ће побунити Харурииах је на вама". Сваки пут када се Алија Аллахов То анху рекао: "Нека их нећу борити против њих све док су ме борити.. И они ће то учинити!"
Једног дана, пре подне, молитва, дошао сам да видим Алија Аллах То анху. Рекао сам му: "О Амирул Му'минин, одложи до поднева, молитва време није превише вруће, јер желим да кратко разговарају са људима Харурииах га.
Алија Аллахов То анху рекао: "Ја сам забринут за тебе." Одговорио сам: "Не брините!" Ја сам позната (у јавности), као и онима који имају добре обичаје, никада нисам никога повредио.
Коначно Алија Аллахов То анху дозволите ми да идем да их посетите. Тада сам носио најлепше одећу која сте добили од Јемена и чешаљ мојој коси. Затим сам отишао да их у једном селу у сред дана кад једете ручак. Очигледно, ја сматрам да су они група људи коју ја видим, није претходно био нико више узбуђен поред свог обожавања. Црна чело чело јер многи клањају згусне. Длановима својих руку као да као камила колена (јер се често користи да подрже тело док клечећи). Они су носили старе одеће, а њихова лица Пале (јер много ноћи молитву).
Ја поздравити са њима. Али, њихов одговор је био: "Добродошли, О Аллахов Аббас ибн 'То анху! Луксузни сва одећа коју носе!"
Одговорио сам: "Зашто си ме поруга И никада нисам видио Посланика саллаллаху алејхи То савс носио одећу из Јемена су много лепши него што носим овај Онда сам прочитао стих Ал-Кур'ан на њих.:
"Реци:" Ко је забранио накит Божију која је издата за своје службенике и његовог (који је поново да забрани) добре среће "[Али Имран / 7:32]?
Они су затим ме је упитао: "Не треба да буде оно што сте овде дошли?"
Одговорио сам му: "дошао сам као гласник на асхаби Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То је емиграната и помагачи. Као и изасланици из Посланикове ујака и зет у исто време он саллаллаху алејхи ве селлем То. Људи који су рекли да Ал-Кур'ан одмах доле, тако да би боље разумели тумачење ал-Кур'ан од тебе. У међувремену, нико други асхаби Посланика, који је био међу вама. Сада сам спреман (на мосту) да вам пренесем оно што кажу, и спремни да им кажем оно што кажеш.
Одједном неки од њих рече својим пријатељима: "Ви не служе борбу са Кураисх, јер Аллах Узвишени је рекао:
"Заправо, они су људи који воле да се боре". [Аз-Зукхруф/43: 58]
Али онда постоји један који је дошао до мене. Ова особа је (за њих), "Постоје две или три особе које ће разговарати са њим (тј. Аллах Ибн Аббас То анху)
Зато ја кажем: "Молим вас! Шта је (за) Ваш одбијање Асхаба Посланикове и дете Н његов стриц? " Они су одговорили: "Постоје три ствари." Рекао сам: "Које су ти три ствари?" Рекли су: "Прво, јер прави Алија Аллахов То анху је створио човека као детерминанта закона у питањима (религије) Аллаха Свемогућег. Иако Свемогући Бог је рекао:
"Ниједна друга законско право да га доделите припада само Аллаху." [Ал `АМ / 6:57, такође Иусуф/12: 40 и 67]
Рекао сам: "Ово је први."
Наставили су, "Што се тиче овог другог, јер је Алија Аллахов То анху се борио (Аисха Аллахов То анхума, па Му'авииах Аллахов То анху), али није се ратни заробљеници, а не да гханимах. Ако борби Алија Аллахов анху То су били невјерници, што значи затвореника је законито. Али ако борби Алија Аллахов То анху био верници, а затим одржао ратни заробљеник није кошер и халал им се не боре.
Рекао сам: "Ово је број два, онда шта је треће?"
Рекли су: "Он је смењен са положаја команданта верника. Тако, ако он није командант верних, што значи да је командант кафира (неверника амирниа).
Рекао сам: "Да ли постоји нешто друго осим троје који?" Они су одговорили: "То је то."
Осим тога, рећи ћу им: "Шта мислите, ако читам стихове из Аллахове Књиге (ал-Кур'ан) и Суннета Његовог Посланика може отказати перкатакаан вас, да ли желите да погледате (повратак на истину)?
Они су одговорили: "Да."
Рекао сам: "Што се тиче кажеш да Алија Аллахов То анху је створио човека као детерминанта закона у питањима религије Аллаху Свемогући, онда ћу вам читати стихове Кур'ана која је објаснила да Свемогући Бог је дао Свој закон на мушкарце у питању вреди само четвртину Дирхам. Свемогући Аллах је наредио човека да положи закон у том погледу.
Зар ниси прочитао реч Аллах Свемогући:  "О ви који верујете, не убијају своју игру када сте ихрам Ко међу вама да га убије намерно, онда је казна замењена избалансирани плен животиња су убили. Према правном пресуде два само мушкарци међу вама" [Ал-Ма'идах / 5:95]
У овом пододељку, примењују се одредбе закона пресуде Аллаха Свемогућег је се предао народу да одлучи закон о убијање дивљачи од стране људи који су берихрам. У ствари, ако Бог Свемогући је хтео, он би менгхукуминиа сами. Дакле, правно дозвољено владајућа људе.
Ради Аллаху Свемогући, молим вас куну, да ли да правна одлука од стране мушкараца у циљу помирити однос муслимана и спречити просипање крви им је добар посао или зец крви (боље)?
Они су одговорили: "Свакако да је боље."
Отишао сам, тако и о жени са мужем, Аллах Узвишени каже:
"И ако ви страхују сваки спор између њих, онда пошаљите Хакам закон (прекидачи) за породичан човек и судије (закон прекидачи) из породице жена". [-Ниса '/ 4:35]
Молим вас куну, ако су одредбе закона људских односа у оквиру мира међу муслиманима и како би се спречило просипање крви, то је боље или право човека око гениталија жене?
Да ли ви момци направио мој одговор задовољни? Они су одговорили: "Да."
Затим сам рекао: "Што се тиче ваших речи (други) да Алија Аллахов То анху борба (Аисха Аллахов То анхума), али не узимају заробљенике и да не узима гханимах. Тада је (кажем,) "Хоћеш ли бити шармантан твоја мајка;? Аисха Аллахов То анха, да ли ћете да менгхалалканниа као што оправдати другу жену, док она је твоја мајка? Ако сте одговорили да ћемо оправдати наше менгхалалканниа као друге жене који је постао затвореник, значи да се неверник. Обрнуто, ако кажете да је Аисха Аллахов анха То није наша мајка, калианпун су одбацили.За Свемогући Бог је рекао:
"Пророк је (требало би) важније на вернике од својих самих себе и његове жене су њихове мајке". [Ал-Ахзаб / 33:6]
Дакле, ви сте у једној од две грешке, покушајте да нађете излаз.
Дакле, ако вас задовољава одговор? Они су одговорили: "Да."
Наставио сам: "Што се тиче (ваше речи трећи) који Алија Аллахов То анху је елиминисао позицију команданта верника из ње: Онда ћу вам донети задовољавајући одговор за вас.Наиме, да је Посланик саллаллаху То алејхи ве селлем приликом мировни споразум у Худаибииах са невјерника у Меки, он саллаллаху То алејхи ве селлем је рекао да анху Алија Аллах То: "О Али брисање (каже Апостол Аллаха Свемогућег) Аллахумма. стварно знате (О Аллаху Али "анху) да сам био Аллахов Посланик Свемогућег Упишите речи:" Ово је мировни споразум доноси Мухамед ибн Абдуллаха. '". [2]
(Ибн Аббас Аллахов То анху даље рекао :) Тако ми Аллаха, Посланик, саллаллаху То алејхи ве селлем дефинитивно боље него Алија Аллах То анху, испада да је избрисао реч 'Божји весник' од њега, а очигледно то не значи да уклони пророчки ње. Да ли сам изаћи (од онога што момци) да би сте срећни?
Они су одговорили: "Да."
Коначно, постоје две хиљаде њих односе (повратак на истини), док остатак остаје да непослушности и побуне. Коначно, у својој заблуди, они су убијени од стране Пријатеља исељеника и Ансар у рату "[3].
Ова историја може се закључити из неколико ствари, између осталог:
ОДГОВОР: Кхаријитес је зачетник рођења радикалних муслиманских покрета, који у суштини су такфир (пенгкафиран) против муслимана, посебно власти. 2. Цоацхинг напори од стране оних који стручног дијалога и овладају предлоге. 3. Развојних актера, осим да овладају аргументе и берманхај Салаф, треба такође да буде познат као племенит, тако да минимизира могућност штетног лечења. 4. Готово са великом тренерском мудрости. Дефиниција мудрости заснован на снази научних доказа а не притисак непоштовање форми. Дакле, то ће бити у стању да спречи отвореност. 5.. Радикализам и местима активности у последњих неколико година је вођен од стране људи који имају способност да истакну аргументе да оправда своје поступке иако погрешне.Они такође овладати и запамтите аргументе, неке важне правила и тумачења који су добро познати научници да га разумеју по њиховој вољи. Дакле, ако коучинг урадили људи који нису савладали исправно учење ислама, онда аргумент ће бити игнорисана, мада за сада може да се посматра тишину.Али себанарниа се нагомилао у комина ватру. 6. Они ће се састојати од група берјенгјанг. Зато што захтева посебан третман под тежином сваког. 7. Суштина овог закључка је повратак у манхај пријатеља. За Ал-Кур'ан падне директно на Асхаба, да они који најбоље разумеју значење и намере Ал-Кур'ан директна вођством Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То. Овај начин се спроводи анхума Аллах Ибн Аббас 'и он је пријатељ.
Б. Друга је историја случају Иазид Сухаиб ибн Ал-Факир. Таби'ин који живе у Куфа у Ираку, земљи у то време доминирају разне девијантна, у народу Кхаријитес. У почетку, он је утрошено мисли лутају Кхавариј, па чак и личности. Међутим, Иазид коначно спасио од удаљавања мисли после састанка са Цомпанион пророка саллаллаху алејхи ве селлем То и консултовао своје разумевање ал-Кур'ан на Асхаба Пророкове.
Историја се налазе у Сахих Муслим. Прича је следећа: [4]
Иазид ал Факир рекао: "Веома сам у искушењу мишљу Кхаријитес. Једно време смо изашли са групом људи (Кхаријитес) у великом броју да оде Хадз, онда радимо на противљење народа (са оружаним снагама). Ми смо прошли град Медини и тамо затекли Џабир бин `З Абдиллах који седе наслоњен на стуб у џамију, чиме је хадиса пророка саллаллаху алејхи ве селлем То.
Селањуткан Иазид је рекао, "Изненада, Џабир бин` Абдиллах (пратилац Посланика) је рекао нешто о Јаханнамииун (они који горети у паклу, а затим ставити на небу). Питао сам га: "О асхаби Посланика Шта је ово вам говорим није Аллах Узвишени каже?!:
"Наш Господ, заиста ко сте ставили у паклу, онда стварно треба да га презире (који мора бити вечно у паклу)". [Али Имран / 3:192]
А Аллах Узвишени каже:   "Сваки пут када желе из пакла, они су се вратили (поново) у њега". [Ас-Сајдах/32: 20].
Па шта је ово кажете? " Познати Шеик Салман бин Хасан алу, јордански свештеник, дошао у комаду изнад хадиса даје следећу пењаласан [5]: "Таби'ин (Иазид Ал-Факир) берхујјах се заснива на стихове ал-Кур'ан Подразумева према његовом мишљењу. Он је индоктринирани овим стиховима да ови стихови који тврде да зачну представе одвојено без гледања у свом односу са другим текстовима. Дакле, племенити Послаников асхаби, Џабир бин `Абдиллах Аллахов То анху манхаји подсећа на грешке ( грешке у методологији разумевања) уради ово Иазид. " Из тог разлога, Џабир бин `Абдиллах рекао Иазид ал Факир:
"Да ли сте прочитали ал-Кур'ан?" Ја (Иазид) одговорио, "Да".Џабир Аллахов То анху рекао: "Да ли сте икада чули за задивљујуцом положаја Посланика (Ал-Ал-Махмуд Макам) утврђен Свемогући Бог?"
Одговорио сам: "Да".
Џабир је рекао: "То је за похвалу позиција пророка саллаллаху алејхи ве селлем То да због позиција Аллаха Свемогућег да искључених људи који га жељене из пакла.
Осим тога Иазид рекао: "Онда Џабир Аллахов То анху схиратх објасни природу инсталације моста преко пакла, и описао пролаз људске природе у овом схиратх моста. Мелајуткан Иазид, "И још много тога да испричао Џабир Аллах То анху, што може делимично сам заборавио. Али, јасно з Џабир је рекао извесности да постоји група људи који ће доћи из пакла после пропасти у њој ... и тако даље. "
Након Џабир Аллахов То анху представљен Иазид хадиса, Бог му је дао коначно навођење упутство за правилно разумевање стихова он је изнео горе. Иазид је рекао, "Ми смо се вратили (у Куфа), и ми такође кажу да другима који су били са нама," Ох како сте јадни Шта би Шеик (Џабир) лаж у име пророка саллаллаху 'алејхи ве селлем? " Коначно, ми такође погледајте (од погрешног мишљења) Ради Аллаху Свемогући, након тога, нико од нас су се да подигну побуну осим ако само једна особа.. "
Историје да и може се закључити следеће:
ОДГОВОР: Кроз веру у истину асхаби Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То, Аллах Свемогући коначно отворила врата за срца Иазид Сухаиб ибн ал Факир, тако да је преживео лажно схватање да скоро мењерумасканниа у чин побуне. Такве пресуде, за научнике Раббани, је такође предуслов за некога ко жели да користи од вођством учењака, па корак да би било истинито, у сваком стању уопште, иу хаотичних услова у одређеном [6]. 2. Смернице за реализацију радикале ће бити веома корисно када се користи доказ-доказ доказ представљене од стране научника Асхаба. Дакле сумњиво (керацуан школе) да су мислили да ће коверат елиминисана. То је једини начин да се побољша разумевање и кораци су [7]. 3. Неговање дијалози треба да се спроводи од стране људи који манхајниа раван и мајстор теореме. 4. Ова прича доказује потребу за све муслимане да разуме текстове Ал-Кур'ан и Суннет да пратите разумевање асхаби Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То.
Све у свему, кроз две историје може се закључити следеће кораке:
ОДГОВОР: Повратак на муслимане у правом разумевању ислама као разумевање асхаби Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То. 2. Правилно вођење Муслиманима, посебно млади људи. Ова упутства треба да укључе лидери који заиста разуме ислам, аргументи и истидлал (употреба и примена теореме) га. 3. Вођење и саветовање са заинтересованим странама на основу аргумената и јаких аргумената може прихватити као истину од свих људи, иако се не слажу. 4. Није свако је дозвољено да долазе говоре и разговарају, а камоли без аргумената. Дакле, ово не реши проблем, додаје много неповерења међу муслиманима. А то значи Оставе ватре у љуска. Штавише, тешко кроз алузије на службеним форумима које нису засноване на предлогу.
Аллах Узвишени каже:   "А када је реч о њима реч о безбедности или страха, они онда га емитују и ако га преда Апостола и Улил Амри међу њима. Сигурно људи који желе да знају истину (да буде у стању да) Пронађите из њих (апостоли и Улил Амри ) Да није било благодати и милости Божије на вама, ви би сте пратили Сатану, осим једног малог дела (од вас) ".. [-Ниса '/ 4:83]
5.. Прекините ланац подстицању раста такфири радикалног стила. Његови ликови мудро раздвојене циљног објекта. Сваки посматрати одвојено у посебан контејнер изградњу, у складу са својим теговима. 6. Објасните разлику између џихад значи џихад џихад сиар'и другим револуционарним, а не сиар'и. Валлаху а'лам, УА То алејхи ат-Туклан.
Мараји ': ОДГОВОР: Фатхул Бари имам Јами'атул, Ријад, КАС. 2. Сахеех муслиман, Схарх-Невеви, тахкик: Халил Сииха Ма'мун, Дарул-ма'рифах, Бејрут, ЦЕТ. ИИИ 1417 Х/1996 М 3. Лимадза Икхтарту Ал-као-Манхај Салафии, шеик Салим бин 'ид ал Хилалии, АД-Дурарр ал Атсарииах, Аман, Јордана, ЦЕТ.Ја, М., 1420 Х/1999 4. Мустадрак Ал 'Ала ал Схахихаин, имам Ал-Хаким, Дар ал-ма'рифах, Бејрут, ЦЕТ. ИИ, 1427 Х/2006 П 5.. Ал 'Ирак ФИ Атсар хадисе ва ал-Фитан, Шејх Ебу Убаидах Масхур алу-Хасан ибн Салман Ал-Фуркан Мактабах, Дубаи, Емирати, ЦЕТ. Ја, ти. 1425 Х/2004 М
[Копирано у Ас-Сунном магазине иссуе 10 / / Иеар КСИИИ/1431Х/2010М. Издавачи Фондација Лајнах Истикомах суракарта, ЈЛ. Соло-соло Пурводади Км.8 Селокатон Гондангрејо 57 183 тел. 0271-761016]
Ко је заправо Генерисање радикализма и тероризма у модерном Блиском муслимана?


По Свештеник Мухамед Арифин Бадри, мр

Интернасинал свет у општим и исламских земаља посебно, је дигегеркан актом неколицине људи који себе називају као ратника истине. У прошлости, многи муслимани који осећају симпатије својим актом, јер њихови циљеви су невјерници, као што се догодило на ВТЦ 11. септембра 2001. Међутим, веома изненађујуће ствар, очигледно мета бомбашких напада и не престају тамо. Циљна наставља да расте, све док коначно муслимани нису побегне од њега. Већина предмета је да актуелни принц Мухамед бин Наиеф Оверриде алус Са'уд, помоћник министра унутрашњих послова Краљевине Саудијске Арабије.
У прошлости, многи људи који тврде да Саудијска влада стоји иза овог нехуманог покрета. Они су тврдили да концепт се предаје у Саудијска Арабија је мотивисање младих ислама да буде насилан овако. Међутим, изненађујуће, ова тврдња је такође усмерена на Саудијцима, иако је доказано да Саудијска влада је међу најчешћим жртвама?
Путем овог текста, ја позивам све вас да пратите узрока екстремног понашања и насилно су починили неки муслимани су.Стварно се своди на идеологију Саудијске Арабије?
Дневни лист "Асхсхаркул-Аусат" питање од 4/12/2001 8407 М - 19/09/1422 цитира дневник др Х. Ајман ал Завахири, Осаме бин Ладена десна рука. Међу дневника др Ајман ал Завахири, који је цитирао по раду су:
ان سيد قطب هو الذي وضع دستور التكفيريين الجهاديين) في كتابه الديناميت معالم على الطريق, وان فكر سيد هو (وحده) مصدر الاحياء الاصولي, وان كتابه العدالة الاجتماعية في الاسلام يعد اهم انتاج عقلي وفكري للتيارات الاصولية, وان فكر سيد كان شرارة البدء في اشعال الثورة (التي وصفها بالاسلامية) ضد (من سماهم) اعداء الاسلام في الداخل والخارج, والتي ما زالت فصولها الدامية تتجدد يوما بعد يوم
"Заиста Сејјид Кутхуб у својој књизи је као темпирану бомбу" Ма'алим Фи Ат-Тарику «стави пенгкафиран закон и џихад. Сејјид Кутхублах идеје које постају извор успона радикалне мисли. Као што је његова књига под насловом "Ал 'је ал Ијтима'ииах фајл ислам" је. Резултати најважнији логички ток за рађање радикалног покрета. Идеје Сејјид Кутхуб прва варница за бичевање револуције он је описао као исламске револуције против народа назвао непријатељима ислама, било унутар или изван земље. Крвава побуна која из дана у дан наставља да расте. "
Признавање др Ајман ал Завахири је у складу са изјавом министра унутрашњих послова Саудијске Арабије, принц Наиеф Бин Абдул Азиз ал-Са `уд. Принц Наиеф рекао Хариах "Ал-Као-сииаса Куваитииах" 27. новембра 2002 М.
"Без икакве сумње, ја кажем да практично сви проблеми и превирања у нашој земљи потиче из Муслиманског братства организације Заиста, имамо много да трпим са њима, упркос чињеници да не само да имамо пуно стрпљења.. Заиста су узрок многих проблема догодила у арапском свету, нарочито, па чак и протеже се целом исламском свету Организација Муслиманског братства је уништио целу земљу. био Арапин. "
Принц Наиеф додао у даљем тексту: "Пошто сам у вези носиоца, онда мислим на потребу да се нагласи да када се лидери Муслиманског братства осећају приклијештити и потлачених у својим земљама (Египат-пен), они су побегли да се склоне са Арабије, и ја сам такође добила их примите Као таква, благослови. Свемогућег Бога дар - да може да издржи живот, част и своје породице док наша браћа су лидери пријатељских земаља можемо разумети овај став Лидери пријатељских земаља сумњају да су чланови Муслиманског братства неће наставити кретање Саудијске Арабије Након... живе у нашој средини већ неколико година, на крају им је потребно за живот и ми смо такође отворили поље за њихов рад.. Одатле су добили као предавач, чак и већина факултета декан. Дали смо им прилику да постане предавач нанашим школама и колеџима. Међутим, нажалост, нису заборавили своју прошлост однос Почните да мобилишу своје заједнице, изградњу покрета и непријатељски расположен према царству.. "
А Кувајт дневник "Араб тајмс" у среду, 18. децембар 2002 АД, Принц Наиеф рекао поново: "Заиста, они (Муслиманско братство) да политизују ислам како да остваре своје личне интересе."
Само да докаже истину о признању др Ајман ал Завахири горе, следеће две примедбе ја нукилкан Сејјид Кутхуб:
Одломак:
نحن ندعو الى استيناف حياة اسلامية في مجتمع اسلامي تحكمه العقيدة الاسلامية والتصور الاسلامي كما تحكمه الشريعة الاسلامية والنظام الاسلامي. ونحن نعلم ان الحياة الاسلامية على هذا النحو قد توقفت منذ فترة طويلة في جميع لانحاء الارض, وان وجود الاسلام ذاته من ثم قد توقف كذالك
"Позивам нас да поново покренете своје животе у исламском друштву је исламско друштво предмет исламске теологије, и. Тасхавур (размишљање) да су не-исламска друштва Као приврженост Схари'а и исламског закона. У потпуности сам свестан да је ова врста живота је отишао одавно у целој хемисфери Чак и религија ислама сама јер је ионако отишао напред.. " [Ал 'је ал Ијтима'ииах 182].
Извод 2:
وحين نستعرض وجه الارض كله اليوم على ضوء هذا التقرير الالهي لمفهوم الدين والاسلام, لا نرى لهذا الدين وجودا
"А ако сада гледамо на целу хемисфери по божанском објашњење овог схватања вере и ислама, сигурно не нађемо постојање ове религије." [Ал 'је ал Ијтима'ииах стр. 183].
Мој брат! као верни муслимани, шта осећања и ваше реакције након читања овог говора?
Дакле, екстремна идеологија је подучавао Сејјид Кутхуб кроз књигу др Ајман ал Завахири називаном "Динамите".Пенгкафиран свих шетње живота који се не придружио редовима.
Можда зато што није имао довољно менгкафиркан са друштвом у целини, Сејјид Кутхуб у својој књизи "Фи Зхилалил Кур'ан" када тумачи писмо Јунус стих 87, се позвао на џамијама које постоје у друштву као "богомољу Незнање". Сејјид Кутхуб је рекао:
اعتزال معابد الجاهلية واتخاذ بيوت العصبة المسلمة مساجد. تحس فيها بالانعزال عن المجتمع الجاهلي; وتزاول فيها عبادتها لربها على نهج صحيح; وتزاول بالعبادة ذاتها نوعا من التنظيم في جو العبادة الطهور
"Ако муслимани су прогоњени у некој земљи, онда би требало да напусте богомоље незнања и извршите домове групе који се још увек поштују ислам као џамије.. У њему могу да се дистанцирају од друштва незнања., Где су такође покренутиклањају Господу своме на начин који је истина Истовремено, пракса богослужења, они остварују неку врсту танзхим у нијансама светог богослужења.. "
Дефиниција "Абид Незнање ма` "(богомоље незнања) постоје џамије муслимана. Могу да замислим! Младих, који обично имају високе идеале и Великог Духа, онда добити ову врсту учења, отприлике шта ће да ураде? Сејјид Кутхуб заиста улива идеологију терора на главама његових следбеника.
И наравно, никада није престао садњу идеологије самостално.Он је такође наставио своју доктрину терора у више опипљивом облику. Размислите, како она илуструје праву примену идеологије која је подучавао:
لهذه الاسباب مجتمعة فكرنا في خطة ووسيلة ترد الاعتداء .. والذي قلته لهم ليفكروا في الخطة والوسيلة باعتبار انهم هم الذين سيقومون بها بما في ايديهم من امكانيات لا املك انا معرفتها بالضبط ولا تحديدها ........ .. وهذه الاعمال هي الرد فور وقوع اعتقالات لاعضاء التنظيم بازالة رووس في مقدمتها رييس الجمهورية ورييس الوزارة ومدير مكتب المشير ومدير المخابرات ومدير البوليس الحربي, ثم نسف لبعض المنشات التي تشل حركة مواصلات القاهرة لضمان عدم تتبع بقية الاخوان فيها وفي خارجها كمحطة الكهرباء والكباري,
"Имајући у виду свеобухватно ове факторе, ја сам смислио план и начин отплате непријатеља никада нисам рекао да члановима јаме` ах:. ". Нека мисле плана и начина, с обзиром да и они који ће бити извршилац Наравно, начин је прилагођен да свој потенцијал не знам са сигурношћу шта је право за њих и ја не могу да одреде наше акције. ово као директан знак одмазде за хапшења неколико чланова Муслиманског братства организације. Ми одговорити отарасили руководства ...... -њихови лидери, посебно председници, премијери, председник Врховног Саветодавног већа, шеф обавештајне службе и шефа полиције Одговора такође може бити праћен бомбом. дигли различите саобраћајне инфраструктуре који може да паралише град Каиру. Све то има за циљ да обезбеди заштиту припадника Муслиманског братства у и изван Каира Напади такође могу. да буде усмерено ка централној станици снаге и за претицање. " [Лимаза А'адамуни од Саииид Кутхуб п: 55]
Ово кратко излагање јасно откривају корен и извор екстремних мисли су везани за душу неког муслимана у овим данима и временима.
Само, имајте у виду да према неким посматрачима, покрет Муслиманско братство у покушају да остваре сан о величини, је подељен у три правца:
ОДГОВОР: Хасана Ал-Банна ток У развоју своје мреже, Хасана ал Банна био више забринут за формирање мреже колико год је то могуће, без обзира на разлике које постоје између њих. Група је увек Хм слоган:
نجتمع على ما اتفقنا عليه ويعذر بعضنا بعضا فيما اختلفنا فيه
"Ми смо уједињени у истом ствари, и узајамна толеранција на било који разлика између нас".
Није изненађујуће, следбеници су спремни да сарађују са било ким, чак и немуслиманске оне, како би се остварила своје циљеве. Верски принципи њиховог често ограничена на пеларис и мазива на кретање прихваћен од стране јавности.Није изненађујуће, политички тен изгледа дебљи него у групи од верских присталица из ове школе. Дакле, удружења и њихови рецитације, политичка питања, стратегије и танзхим покрет често је постао главна тема разговора.
2. Сејјид проток Кутхуб Након уласка у редове Сејјид Кутхуб од Муслиманског братства, формирала нову проток на екстремни на телу Муслиманског братства. Покрет обрасци мишљења и има приоритет стави конфронтацију. Он је покрет Муслиманско братство подељен на две струје. Кроз списима Сејјид Кутхуб проливена његова екстремна идеологија. Без оклевајте да менгкафиркан све постојеће муслиманске владе, па чак и цело друштво које је у складу са њом. Сходно томе, он је назван џамија муслимана широм света као "богомољу јахилиииах".
И поред тога, када покрет добија снажну реакцију владара Египта под вођством Јамал Насир Абдун, он је позвао своје следбенике да организује отпор и одмазда, као што је наведено горе.
3. Заенал Абидин Мухаммад проток Сурур Након покрет Муслиманско братство има велики притисак на њихове земље, наиме Египат, Сирија, и неколико других арапских земаља, они покушавају да се спасу. Највише погодују да се спасе и да живи када је Краљевина Саудијска Арабија. То је зато што владар царства када је показујући солидарност са онима који су прогањани у својој земљи. Штавише, у то време Краљевине Саудијске нафтних прихода су преплавили своју земљу, они су отворили низ образовних институција на различитим нивоима, тако да њихов недостатак наставника.Тако, како једни другима потребни. За то, они су примили раширених руку од стране два органа власти Саудијској Арабији. Штавише, они су били запослени као наставници у школама и колеџима тамо.
С друге стране, Влада Египта, Сирије и других осећа ослобођен од много рада. Они се не противе ставу Владе Саудијске Арабије који обезбеђује место да побегне Муслиманског братства, како наглашава кнеза Наиеф бин Абдул Азиз на врху.
Током свог боравка у Краљевини Саудијској Арабији је, неки лидери покрета Муслиманске браће покушава да се прилагоди идеје да се тамо уче. Као што знамо, Улама'-а Улама То Саудијска Арабија је наследник мисија Шејх Мухаммед бин Абдул Ваххаб рахимахуллах против скроб са свим облицима и забушавати бид'ах. Тако, за развој покрет, Муслиманско братство цифре такође изразио исту ствар. Само на тај начин они могу да добију место у локалној заједници. Ово је разликовање фактор између три струје другој поток, што је мало пажње на тавхеед и Суннета. Иако на апликативном нивоу, питање монотеизма често занемарује стварањем нови термин да се њима позива на хакимиииа монотеизма.
Овај термин није баш ново, рок није ништа више од следбеника Сејјид Кутхуб камуфлаже да превари младића Саудијска Арабија алоне. Овај термин узели су из доктрине о Сејјид Кутхуб који је написао неке од његових списа. Ево једна од речи која је инспирисала да би овај термин хакимиииа монотеизам:
تقوم نظرية الحكم في الاسلام على اساس شهادة ان لا اله الا الله, ومتى تقرر ان الالوهية لله وحده بهذه الشهادة, تقرر بها ان الحاكمية في حياة البشر لله وحده. والله سبحانه يتولى الحاكمية في حياة البشر عن طريق امرهم بمشييته وقدره من جانب, وعن طريق تنظيم اوضاعهم وحياتهم وحقوقهم وواجباتهم وعلاقاتهم وارتباطاتهم بشريعته ومنهجه من جانب اخر .... وبناء على هذه القاعدة لا يمكن ان يقوم البشر بوضع انظمة الحكم وشرايعه وقوانينه من عند انفسهم; لان هذا معناه رفض الوهية الله وادعاء خصايص الالوهية في الوقت ذاته, وهو الكفر الصراح
"Теорија права у исламу је изграђен на сведочења да нико није прави бога да буде светиња, осим Аллаха и ако сведочанство је утврдила да једини достојан обожавања усмерена само Богу, добро је утврђено да закони у животу човечанства је право Аллаха Азза. узвишен само од једне стране., само је Аллах Пресвета, који регулише живот човечанства по Његовој вољи и судбини и са друге стране, корак који је Аллах Узвишени има право скуп околности, живот, правима, обавезама и њиховим односима. и њихова веза са серијатског и Његовим учењима Према овом правилу, човек се није оправдано да се закон, шеријатско и прописи у складу са идејом саме самоуправе. Због овог акта значи да одбију ...... Улухиииах природа Аллаха Свемогућег и тврди да у њему постоји улухииах својства. И наравно то је очигледно куфр. " [Ал 'је Ал-Ијтима'ииах стр. 80]
Када се тумачење члана 19. писмо Ал Ан'ам, Сејјид Кутхуб више екстрема рекавши: "Заиста, историја се понавља, као што се догодило први пут ислам позове људе да" ла илаха иллаллаху "Заиста, у овом тренутку човечанства је. врати се обожава ближње, претрпео прогоне од верских лидера, а одвратити од "ла илаха иллаллаху" Иако су неки од њих су још увек понављајући речи "ла илаха иллаллаху", али без разумевања његове садржине.. Када су поновио убеђење да Они не значи абортус Они се не противе уграђивање део људске природе "Ал-хакимииах" на њега.. чињеница "Ал-хакимииах" је синоним са "Ал-улухииах".
Шта се подразумева под Сејјид Кутхуб у горњој изјави, између осталог, увек је муеззинс позивајући на казну вере. Можете замислити, када мујезин у очима Сејјид Кутхуб је тако, онда шта друго него што јесу? Ако је тако како Сејјид Кутхуб видели муеззинс који је постао последњи бастион за постојање ислама у друштву, о томе како његов поглед на себе није мујезин?
Положај ал-хакимиииа; овлашћење да стави у исламском серијатског, заправо није као што је дочарана је Сејјид Кутхуб да одговара Улухиииах позицију. Ал Хакимииах рубубиииах само део Бога Свемогућег. Дакле, након приче о стварању небеса и Земље, као и променом дана и ноћи, Аллах Узвишени каже:
"И стварање и команда припада Њему најсветији Бог, Господ над војскама.. Молите се Раббму са скромном и нежан глас. Заиста Аллах не воли злочинце". [Ал А'раф / 7:54-55]
У стиху 54, Аллах Узвишени је потврдио да креирају и управљају као заједнице рубубииах је право Аллаха Свемогућег. У следећем стиху је Аллах Узвишени нам је наредио да Га обожавају Јединство се реализује уз ниско самопоштовање и моле са глатком гласом. Дакле, није прикладно да буде у складу са Ал-хакимииах улухииах. Нека сама предложила да је Ал-хакимииах данас је важније од ал-улухииах.
Сејјид Кутхуб лепим речима је оно што утемељује своје следбенике да брину о много више моћи и владари над пословима да'ва да тавхеед и забушавати борбу против много дешава у друштву. Дакле, у Краљевини Саудијској Арабији напора у решавању овог изопачене идеологије јесте да покуша да очисти мисао заједницу доктринама Сејјид Кутхуб који већ затрованим неке од њихових мисли. Међу продора мислим да је прилично добар и пристојан у копији је:
ОДГОВОР: Занимљиве књиге у којима се настава екстремну идеологију школске библиотеке. Међу књигама које жалба на књигу: Ал-Сејјид Кутхуб Муфтара То алаих и књига Ал џихад Фи Сабилиллах
2. Основана тело чији чланови су научници рехабитиласи разумевања да би се исправили и неутралише екстремну доктрину да је већ затровала умове младих. Други пробој се доказује врло ефикасна, и успео је да оствари више стотина младих који су затровани екстремним идејама, па се вратим на разумну члан друштва.
Крај овог кратког излагања, помаже ако представља изјаву кнеза Са'уд ал-Фејсал, министар спољних послова Краљевине Саудијске Арабије, на састанку Америчко-Саудијске Арабије Пословног савета (УССАБЦ) која се десила у граду Њујорку, 26. априла 2004. Принц Са'уд је рекао: "У одговору на ове наводе, примерено је да када се осврнемо на феномен Ал-Каиде лидер Бин Ладен заједно Иако је рођен у Саудијској Арабији, али он добија идеологију и начин размишљања у Авганистану То је све захваљујући утицају.. фракцији од Муслиманског братства покрета. сигуран сам, публика је позната сва ова кретања Ова чињеница доказује. да Саудијска Арабија и око џамије бесплатно као жариште идеологије.
А чак и ако има оних који и даље мисле да је Саудијска Арабија је одговорна за грешке које су се догодиле, онда је потребно да Сједињене Државе је такође делимично одговорна за исту грешку. У прошлости смо заједнички подрже борбу муџахида у ослобађању од совјетске окупације Авганистана. А после независности Авганистана, пустимо неке од фигура остане на слободи, тако да се користи од стране људи који нису јасни. Сви смо још увек памте, како муџахиди дочекали са чашћу у Белој кући. Чак и измишљених ликова борила Рамбо је рекао да учествује заједно са муџахединима "[Извор Министарство иностраних послова званични сајт Краљевине Саудијске Арабије: хттп://ввв.мофа.гов.са/Детаил.асп?ИнНевсИтемИД=39825].
Надамо се да ово кратко излагање благо отворити нову перспективу за нас у решавању различите идеологије, ставове и екстремну покрет који је развио у нашим заједницама.Салават и надамо се тиче стално поверила Посланика Мухаммеда, његову породицу и асхабе.
[Копирано у Ас-Сунном магазине иссуе 10 / / Иеар КСИИИ/1431Х/2010М. Издавачи Фондација Лајнах Истикомах суракарта, ЈЛ. Соло-соло Пурводади Км.8 Селокатон Гондангрејо 57 183 тел. 0271-761016]
Полазећи од Пенгкафиран, бомбардовање Леадс


По Муслиманско свештенство Ебу Исмаил Атсари


Част је муслиман врло драгоцена у очима Аллаха Свемогућег.Стога, не би требало да оштети част муслимана на начине који нису оправдани Серијат, као што су оптужујући некога и казнио невјернике против муслимана, без зхахирниа-Сивак Сивак исправна.
Шејх ал-Ислам ибн Таимиииах можда Аллах помилуј рекао: "Нико има право менгкафиркан један од муслимана, иако је направио грешку или грешке, док доказ је основан (аргумуен) да њега и опозовите избор прави пут за њега. Јер људи који су остали уверени ислам, онда ислам неће нестати из њега са сумњом. У ствари, ислам је и даље тамо док доказ је основана и уклањају сумњиве (неодређеност) "[1]
ПЕНГКАФИРАН ОПАСНОСТ са правом без правила. Шејх Мухаммед ел-'Утхаимеен, може Аллах помилуј менгкафиркан објасни опасност од муслимана без икаквих правила која су у праву када каже, "Они не треба потценити (неопрезни) у Фасик кажњавање неверника или муслиманску, јер у том случају постоје две велике опасности.
Прво: Направите лаж против Аллаха Свемогућег у закону, и против особа осуђено (невјерници) у природи да је га оптужују ".
Ја кажем: забрана на овој парцели, између осталог, реч Свемогући Бог.
"Ко је већи него у реду некога ко измишља против Аллаха лаж да доведе у заблуду људе без знања Заиста Аллах не води људе који су уздизање преступника." [Ал `/ 6:144]
И други стихови који забрањују говори у име Аллаха без знања.
Онда Шејх ал 'Утхаимеен, можда Аллах милост да кажу.
Друго: у слуцају пада који је оптужио брата, ако његов брат преживео оно што је оптужен.
У Сахеех муслиман "Абдуллаха бин Омера наслова испричао да је Посланик саллаллаху алејхи То савс рекао:
اذا كفر الرجل اخاه فقد باء بها احدهما
"Ако неко менгкафиркан брат (као вере), онда сигурно један од њих". [Пријављено Муслим]
И у историји:
ان كان كما قال والا رجعت عليه
"Ако га је како каже Ако не, речи вратио људима који кажу"..[Пријављено Муслим]
Посланик такође Схаллалллаху То алејхи ве селлем Абу Дхар Аллах То анху рекао:
ومن دعا رجلا بالكفر او قال عدو الله وليس كذلك الا حار عليه
"Ко позива или друге са неверицом је рекао:" О Аллахов непријатељ ", али то није истина, онда се вратио да му" [2]
ИСТОРИЈА У дане ОВОГ ПЕНГКАФИРАН Шеик бин Алија Хасана ал-Халаби Хафизхахуллах рекао: "Ми верујемо да је проблем" пенгкафиран "фаза-у завршној фази у нашем добу, ружноћа почеле да се појављују рано у египатским затворима у шездесетих година било око четрдесет-АД година, из неке од мислилаца хараках-хараках (писци) који менгкафиркан јавност и казни их отпадништво.
Тако да се приповеда из неке од оних који кажу, 'Ја не знам муслиманско-чак и на овој земљи, осим мене, и други човек у јужној Индији!'
Затим у средином седамдесетих АД, екстремне ставове и девијантне починиоци били су све оштре. Такође смо видели људе који менгкафиркан све човечанство. Он није искључује осим лица које је бербаи'ат Шеик (наставник) и свештеника јама'ахниа (организација)!
Они сами (разбијена на комаде) много кора и баи'ат!
У АД осамдесетих година, клевета (читај: катастрофа) су сви мало попустиле. Даље видимо људе који се ограничавају само пенгкафиран владама и система, почевши од државних лидера, а његов заменик, министри и војска ... све док!
Ова последња група (у њој), постоји неколико нивоа: • Неки од њихових лидера и представника менгкафиркан га! • Неки од њих комбинују, поред горе министара, као! • Неки од њих су додавањем једног члана парламента! • И тако даље.
Бицкеред једни са другима и њиховим мишљењима контрадиси Они, чак смо видели неке од њих осуђен на неке друге погрешна и оптужују их-тудуханианг веома окрутан.
У ствари, многи од њих су менгкафиркан и казни одступника и јаме `ах да мениелисихи их.
Ако погледамо дубоко, несумњиво ћемо се видети да корен њиховог спора "безакоња закон да осим Аллаха открио '
Па, шта ако ситуација до реалности зла и кезхалиман. Од почетка такфир (пенгкафиран) у револуцију, и побуна и бомбашким нападима, који су гурнути људе у веома тешким тестом и суђења која су веома лоше.
Наши научници (Хаиах Кибарил То Улама), на челу са племенитом Ми феат ал 'алламех ал `имам Шејх Абдул' Азиз Бин Баз рахимахуллах, Аллах Свемогући држи их живе за добро овог народа, и смилуј се на оне који преминуо су схватили опасности које су покривене, а постоји опасност од ширења и инфилтрирати, од пенгкафиран до бомбардовања. Улама, пишу објашњење великог лек да упозори људе ове катастрофе и отуђити људе од насилника, то јест, људи који нису равна.
Објашњење је емитован на ал-Бухутс магазину Ал-Исламииах, бр. 56, Схафар месеца, ти. В 1420, али је задржан, а не шири (у друштву) "[3].
ОНДА ПЕНГКАФИРАН бомбардовање Пенгкафиран против муслиманске проузрокује штетне ствари, као што је да оправда Крв и благо, спречи наслеђе, поништењу брака и друге од последица отпадништво. Дакле, верник не треба да казни муслиманску неверника у другу само зато мало сумњиво (неодређеност). Ако пенгкафиран упућене појединцима је велика опасност, онда шта ако упућен муслиманским владама? Од далеко већој опасности! Због пенгкафиран овако ће довести до улил Амри пркоса, узео оружје, ширење хаос, крвопролиће, и уништавање човека и државе.
Зато Хаи'ах Кибарил То Улама (Улама Велика комисија) у Краљевини Саудијској Арабији указује на тесну везу између феномена бомбашких напада у разним исламским земљама са пенгкафиран. Хаи'ах Кибарил То Улама објашњава: "Заиста Хаи'ах Кибарил Мајлис То Улама на седници до 49 у граду Та'иф, почев од 2/4/1419 Х, студирао је оно што се дешава у многим исламским земљама, и друге -. у облику такфир пенгкафиркан (феномен) и тафјир (бомбардовање), и његовим последицама у виду крвопролића и уништавања зграда "[4]
Поинт-поинт објашњење Хаи'ах Кибарил Улама То су следећи:
ОДГОВОР: Такфир (неверник казни) је закон серијатског, где је повратак Богу Свемогућем и Његовог Посланика. Као тахлил (оправдано), Тахрим (забрањене), а последњу понуду (неопходна), вратио се у Свемогућег Аллаха и Његовог Посланика. Слично такфир.
2. Оно што настаје из ове лажне вере (тј. неверници исхитрених пресуду), који чине пенгхалалан крв, части кршења, заплена имовине специфичне и опште, бомбардовање кућа и возила, као и уништавање објеката, све ове акције А таква је забрањено од стране серијатског консензусом муслимана.
3 - Када је Мајлис Хаи'ах Кибарил То Улама објасни закон такфир за људе без доказа од Аллахове Књиге и Суннета к Посланика саллаллаху То алејхи ве селлем, и објаснио да је навод о неверству, укључујући греха и зла и узрок, онда заистаМајлис најавио да је ислам невин ових лажних уверења. А шта се дешава у већини земаља проливања крви невиних људи, бомбардовање куће, возила и јавних објеката и специјалности, као и уништавање објеката, то је злочин, и религија ислама невиног ње.
Исто тако сваки муслиман који вјерује у Аллаха Свемогућег и последњег дана, они су били невини ње. То је једноставно чин људи који су искривљених размишљање и погрешно веровање, и они су ти који ће сносити грехе и злочине. Њихове акције не треба да буде повезано са исламом и муслиманима који следе упутства исламске, чврсто држе на ал-Кур `и Суннета, као и лепљење са јаким конопцем Аллаха. Међутим, то је чисто деструктивна и зла дела су одбијена од стране серијатског и природе. Отуда је дошао серијатског Текстови менгхарамканниа и упозорио пријатеље са насилником [5].
Опис неких људи који не самоубиство бомбардовање џихад интернет сабилиллах под претпоставком да неисправне претпоставке и акције.
Шејх Мухаммед ибн Саалих ал 'Утхаимеен, можда Аллах помилуј кажу, "... који мислим да су људи који постављају бомбе усред људи, са својом претпоставком да оно укључује џихад фи сабилиллах!
Ипак, у суштини, да им нанели зло против ислама и муслимана је много већи него што добро раде. Као резултат њихових акција, имиџ ислама да буде лоше у очима Запада и још много тога!Шта су они производе? Да ли они који не верују ближе исламу, или они добијају од тога? Што се тиче муслимана саме, скоро сваког муслимана да покрије своје лице како не приписати групи која чини промешајте и страх. А ислам невин њега.
Иако џихад је потребно, али пријатељ никад није ишао на неверника да их убити ако застава џихада који има владара који је у стању да обавља џихад. Терор-се-ради Аллаха за муслимана је онемогућена. Кунем се Аллахом Свемогући, да не добијемо резултате уопште, напротив, то је заправо слика. Ако следимо пут мудрости, односно Првог: страх од Аллаха Свемогућег и ми смо се усавршили, друга: покушавајући да поправите друге људе са методама серијатског, резултат је заиста добар резултат "[6].
Дакле, нисмо менингинкан побољшање? Само Узвишени Аллах Узвишени је место да потражите помоћ.
[Копирано у Ас-Сунном магазине иссуе 10 / / Иеар КСИИИ/1431Х/2010М. Издавачи Фондација Лајнах Истикомах суракарта, ЈЛ. Соло-соло Пурводади Км.8 Селокатон Гондангрејо 57 183 тел. 0271-761016]
Тероризам Узрок смањења загађења и ставу И муслиманска Суочавање клевете у периоду

По ДР Шеик Са'ад бин Схолех Као-Сухаими Ал Харби

Хвала Аллаху Свемогућем, можда су молитве и поздраве се увек посвећена пророка Мухамеда саллаллаху алејхи ве селлем То више није онда Посланик.
Заиста је Аллах ва теала је прославио Табарака нас са највећом славом Његовом Посланику послао саллаллаху То алејхи ве селлем којим смо га уклоните из таме у светлост различите (ислам), чини нас племенити после понижења и уједини нас и да нас после раскола браћо, вером у Њега који воле једни друге и спајају. Лице нема примат над другим осим Таква, Аллах теала, каже:
"Заиста најплеменитији међу вама на видику Аллах је највећи побожни". [Ал-Хујурат: 13]
Слично Табарака Аллаха теала, каже ВА док ово ни'мат саветује на нас и подсећа нас наше стање пре доласка ислама
"И ви држите да конопца (религија) од Аллаха, а ви сви заједно не буду разведени расулу" [Али-'Имран: 103].
Муслимани који живе у овом великом ни'мат време Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То, и они су веома срећни, док појава "претходница", када је Абдуллах бин Саба спор (Јеменски Јевреј који се претварао да пређу на ислам,-суздржан.) и његови следбеници да окупи људе на побуну у калифа Утхман бин Аффан. И није се појавио пред семе "Кхаријитес", која почиње са опозицијом Дхул Кхуваисирах ат-Тамими поделе плена преко пророка саллаллаху То алејхи ве селлем Хунаин после рата који је рекао: "О Мухаммед пази јер нисте заиста правду ", он је такође рекао:" Подела није желео да се суочи Бога ", Посланик саллаллаху алејхи То савс му рече:
ويحك ومن يعدل ان لم اعدل الا تامنو نبى وانا امين فى السماء?
"Тешко вама! Ко други би било фер ако нисам до правде "Да ли ме не верујем када сам био поверен од стране Суштине горе (тј. Бог-суздржан.)?.
Када 'Умара бин Хаттаба Аллахов То анху желе да га убију, Посланик саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Пусти га! Јер стварно ће изаћи од потомака једног народа у којима осећате мали / понизни молите када се упореди са њиховим молитвама, ваш пост са својим брзим, читају Кур'ан, али не иду даље од њихових грла, они пребегао из религије као стрелом ван клањају ".
Онда дикобарканлах клевете против Утхман бин Аффан да Аллах То анху као што сам већ наговестио да горе изазвана тахаззуб (групе) и опозиције намерава да доведе Фитна, раздора и ислам погодио мету. И пожар су избиле после увреда убијен Дзун Нураин ал Утхман Бин Аффан Кхалифатур Рашид.
Онда овај посао је растао и проширио, и клевета настају разне групе су се појавили, родитељ је група која је убила Кхавариј Алија бин Еби Талиб, Аллах То анху, оправдава крвава и имовина муслимана, страх и уплашити у уличној борби Аллаха и Његовог Посланика. Али је тада сломљен-их и клевета срео леш "Дхул Кхуваисхирах" било којег органа су лагали.
Онда су направили тактику да се убије један број асхаби Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То и они су успели да убију Алија бин Еби Талиб, Аллах То анху. Клевете су и даље у току овог дана, изгледа и повремени прекиди повремено, до последње особе која ће доћи из њихових класа дајјал заједно, као што је проповедао преко пророка саллаллаху алејхи ве селлем То.
У данашње време, је Аллах теала је дао нашој земљи (Саудијска Арабија) "јастребова" од Арабије, Краљ Абдул Азиз (Аллах украси гроб са добро), затим Аллах ће окупити уз посредовање ове расе која је подељена вековима осим, ​​владао ратом, мржњом и ствари које их развод ролетне.Слично томе, они су преплављени са незнањем, трибализам и фанатизам владао много људи који су се вратили у забушавати и имплементација закона џунгле где. Јака плен на слаб А Аллах је предодређен (рођење) командантима који су тешко наћи му једнаки, и ујединити уммета (земља) под заставом монотеизма.Тако терсебарлах безбедности и просперитета, религија и изложити развој науке незнања и таме терсебарлах исламског братства изграђене на јединству Бога и хода у правцу пророка саллаллаху алејхи ве селлем То
Краљ Абдул Азиз даље укључивање подршке за полове у новој земљи рођен, затим његових синова који су дошли после, пратећи кораке свог оца, то аск Божија помоћи да извршава законе Свемогући Бог у сваком већем проблему и је мали.Дакле меребаклах безбедност, доброта и просперитет под паролом исламског серијатског, и бити становник ове земље је као човек са једним срцем, оба лидера и предводио људе.Млади имају јаку везу са научника и њихових лидера. Они су као верника, а не у групама, један манхај (пут) и подељен је на неколико манхај, они су у јакој заједници која далеко од тога да гулув (претерана) и став тафритх (превише упростити / омаловажити) Оно што смо изразили горе је сасвим јасно из наставних планова и програма студија које Указати принципи васатх (у средини) на кога су Кур'ан и Суннет пророка саллаллаху алејхи ве селлем То, како је речено;
"И тако смо те се као људи који васатх" [Ал Бекаре: 143]
Васатх фер значење и изабран међу народима. Тако да ова земља примјер у којој овај средњи пут између злочинце и вероватно да малтретира.
Како у последње време ово је заобљена низ звукова, писања, семинара из неке од "човек-човек патуљка" која позива људе до формирања кратка оријентисаних странака, мале групе и крхким стубовима моћи људи да позовете у одвајању сами од кора истине и збор, збор придружио у уском хизбиииах позивају на став екстремизма и на много начина изван говори и обмана изазива раздор у редовима овог народа.
Продавац овог размишљања је дошао различите начине да се пружи задовољство наших младих људи против Кхавариј размишљања који му је дао прилику непријатељима ислама риболова у мутним водама воду са слоганима људских права и затражио да се промени образовни програм са оптужбамакурикукум који програм-да је узрок појаве екстремизма и ставова изван граница појединих група и појединаца.
У пењајаниа Торбарити ова идеја је следила различите начине, као што следи:
ОДГОВОР: Превише упростити послове да'ва да Тавхеед Акеедах на основу оптужби да је проблем је проблем који је разумљив свима и могу се разумети у десет минута, како је рекао неки да буде међу њима, чак и они далеко подржао од израде исправан Акеедах као принцип на основу тога што ће поделити људе.
2. Цурсе учењака и да охрабри људе да не много да њихове науке и њихове клеветничке оптужбама да они не разумеју реалност људи и они нису људи који су стручњаци у решавању проблема расе и васкрсења.
3. Напори да се држе већину млађе генерације верских наука изведени су из Кур'ана и Суннета пророка саллаллаху То алејхи ве селлем и држати их бави насиид и насиид која подиже дух и шири свуда посредством информација које се могу прочитати, видети и се чује.
4. Смањите кредибилитет власти и показао им низ недостатака или ствари које они сматрају из проповедаоница или преко сателита и мента'вилкан стихове Кур'ана и ахад на Посланика је наредио да се повинује власти да намењене текстови да је првосвештеник / халифа од муслимана. Они су заборавили, или се претварао да заборавимо оно што је договорено / ијма "муслиман научници тврде да муслиманска земља подељена на неколико секција, свака земља извршити своја права и обавезе сваке од лидера. Тако је дужан да га поштује у раде добре ствари и забрањено да се побуне током своје стазе до свог Божијег закона против свога народа, то је проблем који је договорен од стране свих муслиманских учењака.
5.. Привуците / донети у анализи која позива људе да се окупе своје мисли Кхавариј са младима да оперу мозак на затвореној састанци се одржавају у посебним приликама или рекреативни камп. Они се фокусирају своју дискусију о напорима да се раздвојиле млађе генерације научника и њихових владара и њихове повез са одређеним људима који су направили покрет против владара и пентакфиран као манхај / начин живота.
6. Позовите их да џихада се тумаче са схватањем да оправдава своју крв-крв и имовину Муслимана и заступају анархистичких акција, бомбашке нападе, уништавање мостова и уништавање имовине од стране оптужнице да су муслиманске земље, као земље која може тако да рат мора да се бори са њим. Они шире ове идеје кроз насиид-насиид, чак и на набавку различитих вежби за младе децу у употреби оружја у разним местима далеко од погледа / праћење људи, како у земљи тако иу иностранству.
7. Дистрибуција разних књига, билтена, летака и касета и одвели на идеју Кхавариј пенгкафиран муслимана, посебно против свештенства и владара, а ми ћемо поменути неколико књига пенгкафиран иангменгајак да размишљате о муслиманима су, као што следи:
- Радови Сејјид Кутуб и најопаснији од њихових књига које садрже дизаман пенгкафиран против муслимана, убадање / испразност оптужбе усмерене против асхаби Посланика, чак до пророка, као и књиге "Фи Дхилалил Кур'ана, "Пољак Сиакхсииииат ВА", "Ал је Ал Ијтима'иииах" и "Ма'алим интернет Тарик". - Радови Абул А'ла Ал Мавдуди - Радови Хасана ал-Бане - Радови Са'ид Хавва - Радови речи 'Исхам Ал аттар - Радови Абул Фатах Ал Баиануни - Радови Мухаммад Али Асх Схабуни - Радови Мухаммеда Хасана Ал Маидани Хамбаках - Радови на Хасан-Тураби - Радови Ал Худхаиби - Радови Тилмисани - Радови Ахмад Мохамад Ал Расхид - Радови 'Исхам ал Баширом - Радови, летака и траке Сурур Заинал Абидин Мухаммад, лидер Ал Мунтада са седиштем у Лондону и другим књигама су широко распрострањена у многим књижарама у нашој земљи се наплаћује пентакфиран овај појам. Дакле, извор ове идеје треба да се "испразни" због опасности, и треба да буде забрањено, као и надгледање све превише упростити дистрибуцију књижари, продаје и дистрибуције.
Књиге попут ове, када чита једног младог човека чија размишљања је незрео и нема бастион верског знања мембентенгиниа утицаја ових књига, несумњиво ће оштетити мозак и ум и да ће учинити да ради на врху несигурности, тако да је увек ћете бити спремни да дипинта учинити све што је иако је просипање своју крв или крв муслимана или крв људи који су тражили безбедносне гаранције од муслиманских владара да остану у земљи, све то се може учинити да стигнемо до циља мучеништва на Аллаховом путу и ​​да профит са Бог отићи на небо.
Као што је описано од стране својих доушника да је то прави начин, што уколико иди дефинитивно ће достићи свој ум и победом Аллахову одобравање. Тако пенгкафиран, минирања и анархија у муслиманским земљама, као и од манхај / салафусх исправан пут је пут упутства по својим ставовима.
كفى بك داء ان ترى المو ت شا فيا وحسب النا يا ان يكن اما نى
"Довољно је да вам као болест уколико сте мишљења да је смрт исцелитељ" "А довољно је да је смрт као лепих жеља"
8. Учешће већине активистичких група што пентакфиран заједницу Муслиманског братства и њених огранака у различитим мадрасас и викендице и нашег универзитета и они су се промениле (Фикир образац) наше синове да уградите пентакфиран Фикир узорак међу онима на маргинама рихлах студенти, као и многе приче које се не могу раздвојити од става претерана и лажне. Ово је међу областима у којима напори између њих успели су да оштети младе кадрове у износу који смо ни мање ни више, па су такође негирају манхај, стипен и њиховим лидерима. Они су се појавили нам се да су генараси је изнад истине и да поред тога они нису истините.
После објашњења и опис узрока настанка идеја да се инфилтрирају у религије и нашег уммета, постоји питање (који мора бити одговорено) је како да ојача младе ове идеје? Да зауставе опасности такфир размишљања, ваља за нас, како појединачно тако и истовремено да предузме следеће кораке:
ОДГОВОР: Позовите нашу младу генерацију да се придржава Кур'ана и Суннета и врати их у свим пословима, Аллаху теала, каже:
"И све вас фирме перпеганг уже (религија) од Аллаха, а не да се разиђу". [Али Имран: 103]
И рече Бог:
"И шта год да перселисикан о одлуци предао Богу", [Асх-Схура: 10]
Тако, да се држимо књигу Божија тврђава и снажан наслон који је Бог сачувати од пада на долину уништења.
2. Нагласак на разумевању Кур'ана и Суннета, у складу са схватањем салафусх праведника, то се не може реализовати уколико муслимани схвате своју религију преко свештенства, који се увек труди да очисти раббаниииин Аллахове Књиге и Суннета промена од стране људи који превазилазе Граница од Аллахове Књиге, који сматра како своју слеазе пенаквилан и незналицама. Аллах Узвишени каже:
"Питајте народ знања ако не знате" [Ан-Нахл: 43]
А Аллах теала, каже
"А када је реч о њима реч о безбедности или страха, они онда га емитују. И ако су га преда апостола и улил Амри њих би била истина менгетехуи Људи који желе да буду у стању да сазнамо од њих (апостоли и Улил Амри) "[-Ниса ': 83].
И одлучује на начин на који су људи који праве неред на земљи међу њима, који су храбро дају фатву без знања, који је оштетио углед муслимана научника и карактеришу их са различитим особинама, који је у принципу погодни особине у њима. Због присуства младих научника око наследника пророка који има дубоко знање постоје одржавање од њих, ако Бог да, од пљачкаша, који говори без знања, и који је пратио слеазе, сементера они претпостављају да постоји референтна тачка да контролише момке.
3. Останите далеко од места која су извор фитнах да се сачува од зла и лоших ефеката клевете, Аллах теала, каже:
"И сачува себе против тортуре од тога није посебно премостити дхалим људи који су међу вама" [Ал-Анфал: 25]
То је учињено са нагоном да само да чинимо добра дела која Бог одржава Своје слуге из разних клевете. Пророка саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Одмах радите добро дело пред долазак сукцесивну бербегаи клевете је попут таме ноћи, која се у поподневним сатима је био веран и ујутро је постао неверник или ујутро он је веран и у поподневним сатима је био пагански, он је продао своју религију са задовољствима света ".
И од Ебу Хурејре радиаллаху анху То је рекао, Посланик рекао.
"Неће бити разне клевете, оних који седе (која је удаљена од ње) је бољи од људи стоје, људи који устане боље од особе која води, који води боље од људи који раде и свима који пришао му неће уништити, ко нека има место заштите на њено уточиште. [Бухари и Муслим хадис]
4. .. Да ли је озбиљна и теква обожавање Свемогући Бог са Његовим заповестима и безање од забране-забрана састојака који то начин спасења од омрзнуте свему, Аллах теала, каже:
"А ко је посвећен Богу Он ће његов посао лакше" [Ат-Тахрим: 4]
И рече Бог:
"А ко посвећен Аллаха, Он ће учинити свој пут напоље". [Ат-Тахрим: 3]
Тако посвећен Аллаху теала и итикамах на свом серијатског и практикују различите праксе да га молимо, јер је за сваку добру срећу и безбедност у свету и на ахирету.
5.. Стем и почистили све непослушности феномен, јер то није прави муслимани и преписују многи суђења за увреду, ружноћи, а осим разлика потиче од ширења непослушности и мункар, и шта им се догодило ништа друго катастрофу изазвану дела своје руке, Аллаху теала, каже:
"А зашто, када несреће задеси вас (битка Ухуд), док сте нанели два пута да победи своје непријатеље (битка Бадр) рекли сте:"? Од када је дошао из (пораз) ово " Реци: "То је (грешка) себи". Јер је Аллах има власт над свим стварима ". [Ел-Бекаре: 165]
"Изгледа штету на копну и на мору услед дела људских руку" [Ар рума: 41]
6. Држите збор муслимана и њиховог имама и усађују у разумевање чврсту послушности према лидера о заштити од послова муслимана у раде добре ствари, Аллаху теала, каже.
"Значење: О ви који верујете Покоравајте се Аллаху и покоравајте се Посланику и ваши лидери" [-Ниса ': 59]
И пророк саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Значење: Аллахово задовољство бити са вама три ствари, а Он је љут на вас три ствари, да му је драго за вас да Га обожавају и не асоцира ништа са Њим, држи се чврсто конопца своје религије, а не сви од њих поред и развео у циљу да вас посаветујемо Лидери именује Бога да се брине о вашим пословима. "
И пророк саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Значење: Постоје три ствари које је било срце муслиман неће бити пркосан против њега заувек: менгикхласкан добротворне само због тога што служе Богу и част да саветује лидере заједницу муслимана"
И пророк саллаллаху алејхи То савс рекао:
"То значи: Онај ко је видео нешто од омрзнуте лидера нека буду стрпљиви, јер су прави људи који су одвојени од заједнице муслимана педаљ, а затим је умро, а затим је његова смрт у стању суспендованог незнања" [Бухарије хадиса историје дугог хадиса Худхаифах]
Онда Худхаифах питао: "Да ли ви кажете, О Аллаху, ако сам га наћи? Он саллаллаху алејхи То савс рекао:
"То значи: Можете част збор муслимана и њиховим лидерима"
Худхаифах поново питао: "Ако не буде свештеник у збору и муслимана? Посланика саллаллаху алејхи То савс рекао:
"То значи: Оставите свим групама, иако сте гристи пањ до смрти те срести и да сте у таквом стању да"
7. Увек питати за помоћ (Богу) са важећим негхаапи пацијента у различитим тешкоћама, јер је пацијент у стању да ослободи већину клевете и испите. Он је рекао:
"Значење: О ви који верујете питајте за помоћ са преовлађујућим стрпљењем и молитвом, Аллах је са онима који стрпљиво" [Ел-Бекаре: 153]
А он је рекао:
"Што значи: А имају стрпљења са свиме што се дешава са вама" [Лукман: ​​17]
Посланика саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Значење: Невероватно је случај једног верника, све је то бизнис је добро за њега, ако је дат тест са забавним стварима је захвалан, онда је то добро за њега, а ако је имао преписан нешто угодан његовог пацијента, онда је то добар њега. То није у власништву никоме осим верника ".
8. Хандле сва питања са меком, пун разборитости, не жури у менгелуарка закона и пресудио, и далеко од тога изазвана осећањем беса и спонтаности. То је став Пророка и Апостола и њихових следбеника, Аллаху теала Субханаху ВА каже:
"Сесунггхниа Ибрахим је заиста љубав уздржан пенгхиба и покаје Богу" [Хууд: 75]
И пророк саллаллаху алејхи То савс рекао Асиај бин Абд ал-Каис:
"Гле, у теби постоје два темперамента су обоје воле Аллаха и Његовог Посланика, да је став повереника и опрезни".
9. Украшавају себе са благим начин, како у интеракцију и нежан у раду са разним врстама клевете. Пророка саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Није да постоји мекана став о (посао), али ће красити нити је изостављен од (посао), али ће погоршати ствари."
Он је такође саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Заиста, Аллах воли благост у свим пословима".
10. Озбиљна у описивању различитих послова у складу са реалношћу, разумети и сазнати, истражује дубине и проценити утицај опасности, јер нешто није казнио слику. Дакле, муслиман не би требало бити заведени / преварени од стране једноставно гледајући слику феномена предмету. Међутим, верник је дужан да стално буде у стању будан и свестан сваке ствари која врти око њега, тако да немојте да вас заварају своју одећу, а он припрема његову припрему за (повређен), уз коју треба да остане постојан у (напор) да стигне на Циљеви и задаци преобраћењем, а не дају лако / повуче из манхај (ПАТХ) да право и не журити у издавању закон или гурну себе у питањима без серијатског знања, Аллаху теала Субханаху ВА ", рекао је:
"И не прате оно што немамо сазнања о томе. Заиста слух, вид и срце, они ће бити доведен у питање ". [Ел-Исра: 36]
11. Увек татсаббут (заправо прегледао) у свим стварима, а не узима принцип питања, а камоли шире путем информација и међународним сателитским мрежама које имају за циљ да поремете многи од муслимана, као и подијели и ослаби њихово јединство, Бог Субханаху ВА теала, каже:
"О ви који верујете, ако дође на зле доноси поруку, а затим проверите пажљиво, да не муче катастрофу за народ без познавања околности које изазивају ти жао што си то урадио".[Ал Хујурат: 6]
И пророк саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Пазите ви момци из осумњиченог, за сигурно сумња да је већина речи лажу"
12. У осуди особу са роком користе верске, јер казне за јеретика или јеретик Фасик или АХЛ нас назад на одредбама серијатског који су дошли у Кур'ану и Суннета као и да буду опрезни муслимана казни насумично без става будите опрезни и истраживања и татсаббут да чују све. Због насумичним став у овом питању опасности. Јер Харам за муслиманско његовог брата од стране муслиманске менгкафиркан утврђивање појединца иако је он још спроводи пербуатн која је потребна да се не вероваху. Али то мора да буде после испуњења свих захтева пенгкафиран и нестанка свих баријера (које га спречавају неверици)
И пророк саллаллаху алејхи савс То је већ упозорио да се чувају од овог акта у којем је рекао:
"То није лице оптужено Фасик иноверном или другом лицу осим акција се враћа му ако не и стање свог пријатеља који је био оптужен од стране оптужбе". [Бухари и Муслим хадис историје, из хадиса Абу Дхарр]
'Абдуллах бин То Умара То анху Посланика саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Ко је рекао своме брату:" О неверник ", што значи да је вратио на један од два" [хадис Бухари, Муслим]
У објашњавајући значење овог хадиса еед Ибн ал Дакик ", рекао је:
"Ово је велика опасност за сваког ко менгкафиркан неко од муслимана, али није ситуација, и тај чин је велика разарања, је заглибљен у њему велики број класа народа мутакаллимин и оних који се приписују Суннету и АХЛ хадис када су се сукобили у питању веровања, онда претеривање у својим мениелисихи менсикапи народу и кажњава их са неверицом ".
Шејх ал-Ислам Ибн Тејмијје и ојача овај аргумент рекавши:
"Ја сам међу онима који су највише пенисбатан забрана против одређених људи до неверства и неморалност кефасикан осим ако је познато да је заправо доказ да га спроводе. Који Ко мениелисхиниа понекад он постаје неверник или Фасик непослушност или као главница и да Одлучан сам да је Аллах теала Субханаху ВА је опростио овај народ ће грешка и она укључује грешке у разним питањима која су вести, речју и делом питања " .
То су неке ствари које би требало да за муслимана да га одржавају, када појава клевете и обавеза свих муслимана као појединаца и заједница, владе и народа и научници и тражилаца знања треба да сви они удвостручити своје напоре у борби против разних клевета и повлачење из својих корена, а камоли да се то дешава у време ових клевета је достигао пенгхалалан пенгкафиран крв и имовину Муслимана и разарање њихове зграде мера помоћу средстава за уништавање и експлозија.Који су финансијски подржане од стране неких организација и ауторе који су плацени на тамном и обмањујуће фатвас да упала на превару неких младих људи који су сматрали да су незрели. где су се претвори починиоца штете да убије муслимани и странци су загарантована од стране државне безбедности, као и оне ван граница објекта и онда они зову благо га као џихад и то је укључена даје име у нешто што није правилно " .
И овде морам бити наговештено људских ставова према џихаду, тако да је слика јасна у потрази за истином:
ОДГОВОР: Ахлу Суннет Уал Јама'ах став То је прописан џихад и да ће тамо остати до дана Васкрсења, иза сваког доброг муслиманског лидера и злог, и сви муслимани морају да се припреме за џихад све док није упознао Бога.Посланика саллаллаху алејхи То савс рекао:
"Значење: Они који су умрли није био у рату (џихад) и никада тердетик у њему да се онда боре умро је са огранком лицемјерства".
ОДГОВОР: Али џихад ће бити испуњени захтеви и пратећа фактори, међу којима су: 2. Нека џихад једноставно очекују лице Аллахов 'и муслимани имају оружје, снагу и одбрана. 3. Џихад у јединственом командом под заставом муслимана. Имам муслиманима (лидер) је поновио позив за џихад. 4. Треба да (пре него што су се борили) је позвао да им проповеда на ислам, али су одбили да их позовете или ометају их од ширења ислама 5.. Треба да буду апсолутно сигурни у џихаду не проузрокује штету исламу и муслиманима.
Ако сте испунили услове и факторе који га подржавају онда хајде да тежимо, а чак и ако се не испуни те услове онда радимо џихад.
Б. Став људи који потцењују овај проблем иако је испунио услове из џихада и фактори који подржавају оптужбу да је сада преостало је џихад Акбар, што значи џихад-Нафс (џихад против страсти), а они увек помињемо хадиса маудлу '( нетачно):
"Ми смо се вратили из малог џихада у већем џихаду (џихад Акбар, који је џихад против пожуде)."
Ово је а Суфи манхајниа људи који воле да ходају у разним земљама у име проповедања и они носе Да'ееф хадиса (слаб), и лажне снове као подршку леђа.
Ц. Група која џихад неправилно, они су "Кхавариј" Ера, где су њихови претходници били од муслимана од убиства Утхман ибн Аффан и Али бин Ебу Талиб (Аллах био задовољан са њима) да изађу из своје групе са Антихриста, они као што се проповеда по пророку саллаллаху алејхи ве селлем То, они су позвани да се незнабошцима и убијања Муслимана. Они читају Кур'ан да не иде даље од њихових грла, Посланик саллаллаху То алејхи ве селлем их је именован као: "Пакао Пас", ружна убиство је убиство починио "Кхавариј", они "клање" од муслимана у исламским земљама, и њихове Муслимани верују да је земља је земља рата, и они су дали да непријатељима ислама "пелаиананан" да они неће га добити са њиховим средствима.
То је обавезно за сваког муслимана у складу са њиховом способношћу да открије "лаж" и објасне своје грешке не шире своје штете, и повећају своју кључну случај, и забрањено да прикрију једну од њих, јер је укључен узајамна помоћ у греху и непријатељство. А Аллах Субханаху ВА теала, каже:
"И молим вас, вас менолонглах у (радни) праведности и побожности, и то узајамну помоћ у грех и преступ. А страх ви Аллаха, Аллах је заиста озбиљна казна у "[Ал Маидах: 3].
Ко штити и прикривање (држава), они су, или бранити их, или (чак) да оправдају своје поступке, то значи да иду и убијају душе невиних и пробуди из редова муслимана и не муслимана се гарантује њихову безбедност, не- Муслимани имају уговор, а стручњаци дхимма (немуслиманске људи који живе у земљи у муслимим), и по њему хадис од Посланика Аллаха долази Труе 'алејхи ве селлем.
لعن الله من اوى محد شا
"Аллах проклетство нанете онима који штите оне који чине зло"
Питамо Аллах Цреатор Великог Престола, са именима високог реда, и Он држи муслимане уопште, а и држава (Саудијска Арабија) посебно, било да је религија, сигурност, стабилност. И тако Он је дао инструкције да муслимани изгубили, и врати их на своје вере путем доброг повратка и уједине своје реченице на истини, и крај наше молитве је "Хвала Аллаху Роббул Аламин, и поздраве и благослов на Посланика Мухамед ми, његова породица и пријатељи у потпуности.
[Превео са ввв.аласер.нет]
[Копира из магазина Ал АДХ-Дзакхиирах Ислмаиииах, Че Едитион. Сам / Но 06/1424Х/2003, стр. 3-8. Адреса Уредници: Језик Библиотека Ма'хад Ерсхад Али, Али ал-Ма'хад Издавач Ерсхад, ЈЛ султан Искандар Муда број Сурабаиа 46]
Догађаји Ваге Бомбардовање У Исламу


По Шеик Проф Абдур Роззак Бадр ал бин Абдул Мухсин

Слава Аллаху. Коначни резултати само за оне који Га се боје.Не постоји непријатељство, осим онима који поново крши зхалим верске границе. Молитве и поздрави могу увек посвећен имама апостола, наше пророка Мухамеда, и целу породицу и пријатеље.
Болни догађаји и бомбардовање које су се појавиле у граду Ријаду у уторак увече 12/3/1424Х датума (. 13. мај 2003М, ур) је убио на десетине невиних људи и проузроковао материјалне губитке, укључујући и кривична дјела, једна врста кезхалиман и непријатељства, као и облик уништавање земље. Укључујући и дела која праве мениелисихи учења ислама у својим циљевима су племените, сајамски закони и начини љубазан-адабниа.
Након излагања о Схари'а доказа који показују радњу ове грешке, веома гнусним злочином, као и објашњења у вези са криминалом и закон у исламу скале.
ОДГОВОР: У исламу, постоји команда да се уради правду, чињења добрих дела, као и милост (самилост), и забрана мункар и непријатељства. Као иу речи Аллаха теала Субханаху ва
ان الله يامر بالعدل والاحسان وايتاء ذي القربى وينهى عن الفحشاء والمنكر والبغي يعظكم لعلكم تذكرون
"Заиста, Аллах каже (ви) да буду фер и чините добро, дајући Рођаци, и не дај Боже на непристојност, кемунгкаран, и непријатељство Он вас учи, да ви пазите.". [Нахл: 90].
Иако овог кривичног поступка, није имао елементе правде, милосрђе и милост, напротив, ова акција је неправедних дела и акти непријатељства.
2. У исламу забрањено да делује изван граница и ограничења примењују уздизање преступника. Аллаху теала, каже Субханаху УА.
ولا تعتدوا ان الله لا يحب المعتدين
"... И не преступају границе Заиста Аллах не воли злочинце [Ал Бекаре: 190]...
У хадиса Кудси, Аллаху теала, каже Субханаху УА.
يا عبادي, اني حرمت الظلم على نفسي وجعلته بينكم محرما فلا تظالموا
"О, моје слуге. Ево, ја сам забранио сила уздизање преступника, а ја сам направио забрањену актом уздизање преступника међу вама Дакле, урадите ви момци не да једни друге уздизање преступника.."
Док Акција је спроведена на основу акције изван граница, а изграђена на темељима кезхалиман.
3. Забрањено у Исламу вандализма на лицу земље. Као што је Аллах теала Субханаху ва.
واذا تولى سعى في الارض ليفسد فيها ويهلك الحرث والنسل والله لا يحب الفساد
"И када је окренуо далеко (од тебе), он је ходао по земљи да држите штету његовим речима, и униште усеве и стоку, а Аллах не воли корупције." [Ал Бекаре: 205].
واذا قيل لهم لا تفسدوا في الارض قالوا انما نحن مصلحون
"И да кажем им:" Не правите зло на земљи ", одговорили су: 'Ми смо људи који се искупи" [Ал Бекаре: 11].
И ова акција је облик разарања на земљи, укључујући чак и најтежих облика деструкције.
4. Међу правилима ислама је велики "одбацују опасност". Међу доказима који показује ово правило, речи пророка саллаллаху алејхи ве селлем То је пријављено више од пријатеља његовог,
لا ضرر ولا ضرار
"Требало би (странка) повреда (други), и не би требало да буде (и) су опасни".
А наратор је Ебу Давуд и други из Абу Схирмах, једног од асхаби Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То, да је он рекао.
من ضار اضر الله به ومن شاق شاق الله عليه
"Ко год да (намерно) лоше (неко), затим Аллах ће донети штету њему, и ко год да (намерно) Троубле (лице), затим Аллах ће смањити бол у њему"
Иако санадниа разговарали, али садржи тачно значење, јер "деца која су добили у сразмери са добротворне сврхе", као и изрека "две руке ће се састати са две руке". Дакле, то није муслимански Халал муслиманске угрожавају друге, било речима или делима. Иако оно што су урадили и ради у веома опасној форми акције (други људи) и врло гадно.
5.. А основни принципи ислама се "даје корист и спречи зло".Акција људи, а не најмање обезбедити корисницима и погодности, а штета не може избројити.
6. У исламу постоји забрана самоубиства. Аллаху теала Субханаху ВА каже,
ولا تقتلوا انفسكم ان الله كان بكم رحيما ومن يفعل ذلك عدوانا وظلما فسوف نصليه نارا وكان ذلك على الله يسيرا
"И не себе убити Аллах је милостив према вама и ко се тако ради у супротности са важећим права и прогон, онда ћемо ускоро ставити га у пакао... То је једноставан за Аллаха". [Ниса ': 29-30].
У Сахих Бухари и Муслим постоји историја Абу Хураирах, рекао је он, "Пророк саллаллаху алејхи То савс рекао.
من تردى من جبل فقتل نفسه فهو في نار جهنم يتردى فيها خالدا مخلدا فيها ابدا, ومن تحسى سما فقتل نفسه فسمه في يده يتحساه في نار جهنم خالدا مخلدا فيها ابدا, ومن قتل نفسه بحديدة فحديدته في يده يتوجا في بطنه في نار جهنم خالدا مخلدا فيها ابدا
"Свако лице које свесно бацио из планине да умре, онда је у Паклу, бацио се у паклу, за вијеке вјекова. Свако ко намерно пију отров на смрт, тада отров још увек био у руци и он га пио у Паклу , он је за вијеке вјекова И ко се убија са гвожђем., затим гвожђа ће имати у руци и његовог штапа-штапом у стомак у паклу, он је за вијеке вјекова ".
И ови људи су се убијају у кривичном акцији оспорава (народ).
7. У исламу, муслиман је забрањено да убија људе без права.Аллаху теала, каже Субханаху УА.
ولا تقتلوا النفس التي حرم الله الا بالحق
"И не убијају душу Бог је забранио (да убију), али са (разлог) је истина". [Ал-Исра ': 33]
Аллах такође каже о природи оних који верују, да су слуге Аллаха, Самилосног.
والذين لا يدعون مع الله الها ءاخر ولا يقتلون النفس التي حرم الله الا بالحق ولا يزنون ومن يفعل ذلك يلق اثاما; يضاعف له العذاب يوم القيامة ويخلد فيه مهانا;
"А они који не обожавају друге богове са Аллахом и не убијају душу Богу је забрањено (убити), осим са (разлог) је истина, и не чини прељубу, они који то чине да је он имао (освета) грех ( ње), (ИЕ) биће удвостручен за њега на Судњем Дану Аллаха и он ће бити конзервирани у Аллаха у стању понижења ". [Ал Фуркан :68-69].
У Сахих Бухари и Муслим постоји историја Ибн Мас'уд да је Посланик саллаллаху алејхи То савс, рекао је он.
لا يحل دم امري مسلم يشهد ان لا اله الا الله واني رسول الله الا باحدى ثلاث: الثيب الزاني, والنفس بالنفس, والتارك لدينه المفارق للجماعة
"Није дозвољено пролити крв једног Муслимана који сведочи да Бог не постоји (десно) осим Аллаха и да сам ја Аллахов Посланик, осим ако једна од три ствари: људи који су починили прељубу (иако он има породицу), људи који убијају друге , отпадник и напустио збор муслимана ".
لزوال الدنيا اهون عند الله من قتل رجل مسلم
"Нестанак овог света је лакши у очима Аллаха од убиства муслимана".
Дакле, колико је муслимана убијено у овог гнусног чина?
8. Ислам стигао уз благослов (природе). Људи који не воле неће бити вољен. И воли људе који ће бити вољене од стране Самилосног. Многи хадиси који објашњавају ове значења. У Сунан Тирмизи и у другима постоји историја Абу Хураирах да је Посланик саллаллаху алејхи То савс је једном рекао,
لا تنزع الرحمة الا من شقي
"То није лишен милости (саосећање), са изузетком (срце), особа која боли".
Чак и милост који такође укључује и стоку и друге гмизавце створења. Имам Бухари приповеда у књизи адаб ал симплекс пророка саллаллаху алејхи ве селлем То, да је он рекао.
من رحم ولو ذبيحة رحمه الله يوم القيامة
"Они који помилуј (саосећање), иако су животињске жртве, Бог ће смилуј се на Судњем Дану".
Он такође односи, да човек рече: "О, Аллахов Посланиче. Ја сам заклао козу и помилуј, "Пророк саллаллаху алејхи То савс рекао.
والشاة ان رحمتها رحمك الله
"А ако ти буде милост на јарца, Бог ће мерахматиму".
Некада је постојао човек (од Израелаца) је опроштено своје грехе због његове милости (саосећање) да је пас лизање види тло је мокра јер је веома жедан. Онда човек пао у бунар, испуњен своју ципелу водом. Са ципела уједа, устаде и даде га псом. Дакле, Бог је похвалио и опроштено. Овај хадис налази у Сахих Букхари и Муслим.
Ебу Давуд и Ибн Мас'уд испричана из осим Аллах То анху, да је Посланик саллаллаху алејхи То савс никада зауставити на једном месту. Када постоји човек који је узео јаја птице хумарах.Онда птица круже над главом пророка саллаллаху алејхи ве селлем То. Онда је упитао: "Ко је међу вама који узнемиравају јаја ове птице?" Онда човек је одговорио, "Ја сам га узео," Пророк саллаллаху алејхи То савс рекао: "Дај ми назад став милости према њему."
Размислите о ставу Рахмах (милост), који се зове ислам племенит, а онда размишљати о томе шта је урађено од стране починилаца овог гнусног чина, деца без родитеља, многе жене су постале удовице, људи умро узалуд, срце постаје уплашен, а имовина уништена , и где милост ислама? Ако желе да размишљају о томе.
9. У исламу, постоји забрана уплашити (застрашивања) и терорисали људе ислама. У Сунан Ебу Давуд испричао од Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То да је он рекао.
لا يحل لمسلم ان يروع مسلما
"То је Халал муслиману да уплаши другог муслимана."
Дакле, како многи муслимани који су били уплашени, застрашени, и злостављани (по гнусним актима) те ноћи?
10. У исламу постоје виелдинг забрану оружја на вернике. У Муснад имама Ахмада постоји историја ибн 'Омера да је Посланик саллаллаху алејхи То савс, рекао је он.
من حمل علينا السلاح فليس منا
"Свако ко доноси оружје да нас нападну, онда он није од нас".
У Сахих Бухари и Муслим од Посланика испричао саллаллаху алејхи ве селлем То, то, рекао је он.
اذا مر احدكم في مسجدنا او سوقنا بنبل فليمسك على انصالها, لا يصب احدا من المسلمين اذى
"Ако неко од вас пролази у џамијама или пијацама носе стреле, онда би требало да одржи ивице како не би повредили један од муслимана".
Док се то дешава у кривичном бомби акционих минирања и уништавања оружја у сред муслимана и на местима где они живе.
11. У исламу постоји машући рукама са забраном оружја или слично, било озбиљно или шали, а забрана на ношење оружја у стању извести да би се одржала безбедност људи.
У Сахих Бухари и Муслим постоји историја Абу Хураирах од Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То, рекао је он.
لا يشير احدكم الى اخيه بالسلاح فانه لا يدري لعل الشيطان ينزع في يده فيقع في حفرة من النار
"Нека нико од вас да сигнал свом брату са пиштољем, јер вероватно није знао шта ђаво".
У муслиманској историји.
من اشار الى اخيه بحديدة فان الملايكة تلعنه حتى ينزع وان كان اخاه لابيه وامه
"Ко даје сигнал да се његов брат (да уплаши) гвозденом шипком, онда је проклела анђела док није напустио дело, иако људи који су били уплашени да су браћа и сестре ". [2]
12. У исламу, забрањено бити издајник и разбијање обећања.Бог је рекао.
ان الله لا يحب الخاينين
"Аллах воли оне који не издају." [Ал-Анфал: 58].
ان الله لا يحب من كان خوانا اثيما
"Алах не воли оне који увек поново издао ваљају у греху". [Ниса ': 107]
У Сахих Муслим помиње нарација Абу Са'еед ал Кхудри да је Посланик саллаллаху алејхи То савс рекао.
لكل غادر لواء يوم القيامة يرفع له بقدر غدرته
"Сваки издајник има стандардни идентификатор у дан, његов банер се подиже у складу издају".
У Сахих Бухарије помиње историја Ибн Омера да је Посланик саллаллаху алејхи То савс рекао.
لكل غادر لواء ينصب بغدرته
"Сваки издајник имати идентификатор који је прикључен на банер због издаје".
У Бураидах хадиса у Сахих Муслим да је Посланик саллаллаху алејхи То савс рекао.
اغزوا ولا تغلوا ولا تغدروا ولا تمثلوا
"Борба Не ради гулул (узети плен рата пре раскола)!. Не пукне обећање, а не повредити тело непријатеља".
Како велика обећања кршења почињена од стране тих људи и како се тешка њихова издаја.
13. У исламу не постоји забрана о убијању деце, жена и старијих људи. Бураидах у хадису, Посланик, саллаллаху алејхи То савс рекао.
ولا تقتلوا وليدا
"А да ли убити децу". [Пријављено Муслим]
Помиње у Сахих Бухари и Муслим од Ибн Омера историје да жена је погинула у борби Посланика, онда он ренегед на акта да убију жене и децу.
Сунан Ебу Давуд спомиње у хадису од Енес, да је Посланик саллаллаху алејхи То савс је рекао:
انطلقوا باسم الله وبالله وعلى ملة رسول الله ولا تقتلوا شيخا فانيا ولا طفلا ولا صغيرا ولا امراة
"Иди (до рата) са именом Аллаха, од Аллаха и Аллах изнад миллах Не убиј старим родитељи, деца, бебе, и жене.".
Док је у овом злочину, не прави разлику између малих и великих, између мушкараца и жена, чак и мртви су углавном старији родитељи, жене и деца.
14. У исламу постоји команда да споразум и споразум, забрана убијања људи који имају савез са Муслиманима и људе који су добили безбедносне гаранције. Аллаху теала, каже Субханаху УА.
واوفوا بالعهد ان العهد كان مسوولا
"... И испунити обећање: обећање које морају да сносе одговорност". [Ал-Исра ': 34].
يا ايها الذين امنوا اوفوا بالعقود
"О ви који верујете, испуњава-акад га акад". [Ал Маидах: 1].
У Сахих Бухарије постоји историја пророка саллаллаху алејхи ве селлем То, рекао је он.
من قتل معاهدا لم يرح رايحة الجنة, وان ريحها توجد من مسيرة اربعين عاما
"Ко је убио му'ахад (не-муслимани који имају безбедносне гаранције), онда он неће мирисати на небу, али небо мирис вафтед са удаљености од четрдесет-годишње путовање."
У Наса'и историји Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То, рекао је он.
من امن رجلا على دمه فقتله فانا بريء من القتل, وان كان المقتول كافرا
"Свако ко би се осигурала безбедност лица, а затим га је убио, онда сам ја невин за убиство, иако је убијен је неверник".
Који неверници у земљу муслимана са безбедносног споразума или обећање од власти, не би требало да буду посвећени било непријатељства према њему, ни за живот или имовину.Муслимани, дхимма (колатерал) су једнаки, као што Пророк саллаллаху алејхи ве селлем То.
المومنون تتكافا دماوهم ويسعى بذمتهم ادناهم
"Људи верују да крв (живот) су еквивалентни (позиција) И народи под њиховом обезбеђења, може се судити."
Док они који прелази тај лимит (Тхе бомбардери, ур.), Није било стало дхимма (колатерал) од муслимана, а не одржавање уговорима и споразумима. Они су убили они који су примили безбедносне гаранције.
15. У исламу постоји забрана акт непријатељства према другима и уништавање њихове имовине. У Сахеех Муслимана постоји историја пророка саллаллаху алејхи ве селлем То да је он рекао.
ان دماءكم واموالكم حرام عليكم كحرمة يومكم هذا في شهركم هذا في بلدكم هذا
"Гле, крв и благо копиле (поремећени) од вас, као што забушавати овај дан, у овом месецу, у овој земљи".
Што се тиче оних који прелазе овај лимит стрес, колико су зграде и куће уништен? Колико губитак имовине и губитак личних ствари изазваних њиховом акту?
16. Пророка саллаллаху алејхи То савс забранио снимање на људе у време када сте у стању сна, тихо и остало, чак и ислам угрожава кривца. У Муснад имама Ахмада постоји историја Абу Хураирах Санад је сахеех, да је Посланик саллаллаху алејхи То савс рекао.
من رمانا بالليل فليس منا
"Ко ми пуца ноћу, онда он није из наше групе."
Што се тиче починилаца изабрао ноћ за његово зло акција оспорава све окрутнији.
На основу наведеног објашњења, онда сваки човек који зна принципе ислама, племенити принцип, максиме су њене чврсте, и предлози су пуне мудрости, он ће разумети истину и знају апсолутно уверен антагонизам између акција криминал са учењима ове религије, да су радње су забрањене у исламском праву. Ислам је раван, није га признају (то не дозвољавају, Ед.).
Не би требало приписати поступке ових криминалаца религији.Или сматрају оне радње као у природи религиозним људима, или због дела доброте је тада осудио забрану забрањује извршење неправедно што је камен темељац ове религије или других исламских учења осуђује. Такве акције су ексцентрични понашање (квота) које описује (својства) од починилаца. Његов грех је сносе они укључе и пруже помоћ. Грешници неће сносити грехе других. Ислам невин таквих акција.
Ја кажем све ово као савет за религије Аллаха, тако да не приписују њему ствари које нису од њега. И (такође) савет за слуге Божије који верују да нико наводно погрешно раде, него оно што су урадили. И то незналице нису заведени и преварени људи који нису немарни. И да се затвори јаз за људе који намеравају да се кроз религију су лоши ставови не уче и не долазе из правца-правцу мудрости. Не, ја мислим, осим што сам могао да се искупи. И не петиција Тауфик, осим Богу. Мој једини поверење у Њега и предаје. Аллах је само место је ипак затражио да нас доведе до доброти са тауфикНиа, и показује нам Његови путеви су равне. Ми тражимо уточиште у Аллаха од јеретик-јеретика хаоса, како видљивих и скривених. Ми га замолим да задржи Муслимане () веру и њихову безбедност, и чувајте их од зла и ружноће, клевета кроз корист и благодати.Заиста Он слуша и Грант молитва.
[Копирају из Суннета магазине иссуе 03 / / Иеар КСИ/1428Х/2007М. Издавачи Фондација Лајнах Истикомах суракарта, ЈЛ. Соло-соло Пурводади Км.8 Селокатон Гондангрејо 57 183 тел. 0271-761016] _______ Фуснота [1].  Превео Устадз Абу Нида наслова, Ал Фуркан магазина, бр 254 страна 14-15.  [2]. Оно што смо открили је хадис Сахих Муслим у من اشار الى اخيه بحديدة فان الملايكة تلعنه حتى يدعه وان كان اخاه لابيه وامه
Одговарајући на самоубиство

По Шеик Хасан бин Алија бин Али бин Абдула Хамида Ал-Халаби

Хвала Аллаху, ми га хвалити. И ми потражи уточиште у Аллаха од зла себи и нашим актима. Ко је дао смернице од Аллаха теала Субханаху ва, онда нико не може обмањивати и ко превари га тада нико није могао да му траг. Ја свједочим да нема бога има право да буде светиња, осим Аллаха само правилно да ниједан партнер Њега. И ја свједочим да је Мухаммед је Његов роб и посланик. Амма ба'ду.
О ви који верујете, Аллаху теала, каже.
"Пошто су навике људи Кураисх, (односно) навику путовања на њиховом зими и лети. Дакле, нека клањају Господу ове куће (Ка'бах). Који је дао храну за њих да елиминише глад и обезбеди их из невоље "[Кураис: 1-4]
Ово је слово савршено у Кур'ану и укључују кратко писмо и укључују најновија у Мусхаф. Иако је ово писмо је кратак, али он покрива принципе исламског живота, укључујући правила и одредби серијатског а циљ је јединство муслимана, јединство њихових редова, само да обожавају (Алах) њиховог Господа, и остварењу својих безбедности .
Тако Реч Божја која је чудо, уверење да понекад је нагласио, кемунгкаран одбијен, или прича о закону представио и описао.
Реч Божија: (ли'иила кураис интернет) онда то значи да као што је рекао Имам Ибн Катхеер, можда Аллах смилује: "Јединство и заједништво у својој земљи мирно и безбедно".
Ово јединство је племенити циљ-семулиа Серијат тецантум Бог као Реч Божију.
"И ви држите све на тракама (религија) од Аллаха, и не измрвљен" [Али-Имран: 103]
И као што говори наш Посланик саллаллаху алејхи ве селлем То.
"Рука Божја са збором"
А реч његова као добро.
"Јама / слога и неслога да је Аллахов милост".
О ви који верујете основни принцип је истина (јединство) нестају у слепе ревности од шачице људи који су (у суштини) против себе, заборављајући о својим идентитетима и носе их далеко од ислама је ислам. Они говоре у име Схари'а, а они ће преварити у Схари'а. Они корумпира (исламски), док су мислили да су морали да га поправите. Аллаху теала, каже.
"Реци: Схалл Ве Вас обавештавамо о људима који су највише губе своје поступке? То је, људи који су било узалудно дела у овом животу, док су они мислили да су они радили свој најбољи "[Ал-Кахф: 103-104]
Претпостављен по овом ставу је у складу са научним принципима који гласи "Таке ибрах општости него специфичност јер лафадх стеади (стих)".
Реч Божија у стиховима 1-2 Кураисх писмо, онда је континуитет значења садржана у њему и њен фиксни (јединство и безбедност) у земљи који верују. Јединство и кохезија две невероватне ствари које су се десиле у групу људи који су некада били у стању распада и понижавања, мањина, али је онда претворен у величанствено, јединствена, и већине. Није да се дешава, али искрено, јер држе истину у овој религији.
Ово писмо (Кураисх) почиње са "Лам та'ајјуб" (Лам писма које служе да вам покажем нешто задивљујуће) "ФИИ ли'иилаа кураииси" да покажемо публици и објасни читаоцу је питање које је понекад тешко разумети и тешко разумети То је као да је Аллах теала, каже: "запањен-запањени Ви ћете случајеви у Курејшија и биће ми задовољство да њима. Како су радили пре и како су сада ".
Овај други принцип (безбедност) је такође уништен од стране глупих људи који претендују да паметне су вандали и људи који су екстремни као прва држава треба заборавити и пали на земљу.
Није да их охрабри да делују (гнусан и суров) због незнања, већ зато што је против серијатског и њихових одступања од курса свештенства. Посланика саллаллаху алејхи То савс рекао.
"Међу знацима Доомсдаи науке се тражи од оних Бале-носа".
Они су неискусни у животу и знања, као пророк говори у другом хадису: "Бале-носа деца која немају интелект (глупо)".
И тако Прави пророка киита саллаллаху алејхи То савс када је рекао: "Пре ће долазак Хоур појављују лажне година, људи који леже оправдан дидустакан искрена. И АР-Руваибидхох ће се појавити ". У асхаби питали: Он је одговорио: "Ко је Ар-Руваибидхох Аллахов Посланик?": "Будала који су се усудили да говоре о раси".
У име Алаха, они [2] су они који су били глупи да екстремне забринутост многих људи. Они се усуђују да говоре о овом случају док су незналице науке о религији још лакше.
Ло рекао о (религија) од Аллаха без знања, укључујући и највише греха. Као што је речено по њега.
"Реци: Мој Господар је забрањен само непристојности, оба видљива или скривена, и стога грех, крше људска права, без права, (забрањена) Аллаху нешто што Бог не иде против њега и ниже (забрањена) ковачнице против Аллаха оно што ви не знате "[Ел-А'раф: 33]
А такође и његове речи.
"А шта рећи а не помиње језик лажљив" Ово је законито и то је харам ", да измисле лаж против Аллаха. Они који измисле лаж против Аллаха нор среће "[Ан-Нахл: 116]
У првом стиху да је Бог рекао на паралеле између (религија) од Аллаха, без знања да се избегне. И у другом стиху Бог чини пенгхалалан и забрану без науке, укључујући и име Аллаха лагали.
Дакле, боравак далеко од лоших ствари које су се обрушиле на њега на глупим људима који делују паметно, без икаквог страха или срамоте Бога да својим слугама. Они су били врло храбри да говоре о глупости (проливање) крви, а онда су схватили да њихов говор је подељен у стварност (акција) је више оштећен поново проливања крви (Муслимана), катастрофално, клевета и катастрофа. Све су урадили са именом џихада, проповедајући и уживање симбол зла.
Чак и оне акције које штета је главни разлог за непријатеље Ислама да владају људима и одузимања њихове имовине и притиском. Осим тога они су били узрок ислама сматра терориста и људи који су оптужени за екстремне праведника.Али они нису свесни и не жели да узме у обзир грешке и штету коју је изазвао. Тако ми Аллаха, ово је највећа несрећа и велика катастрофа. Због тога, говоримо, жељан да се објасни и дијалог. И увек ћемо покушати да објаснимо праву исламску наставу и исламски закони су чисте.
Закон њихових акција (самоубице) из великог кедхалиман онда је рекао веома јасно да пређе сунце у сред бела дана, а није сакрила од било кога.
О ви који верујете, не страшне догађаје и трагична трагедије која се догодило у нашој земљи пре то благословио тренутак, који чини срце топи чисто срце и воле очи сузе пролио, али као доказ о природи и идентитет људи незналице, екстремни и заблуди и оштетили га. Ако они то све са именом религије зарад Алаха, ислам невиног од њих.
Ми често чути од научника Рабаниииин упозорења након упозорења о опасности од ове. Слично томе, од четвртине века пре или више, јер је увек научници знају истину и који воле створења. Берињак од (наговештај) да наш научници-рахимахуллах-аутор књиге "Надир Схоихату Схоркхоту Тадзкир ВА" екстремистима желе да се врате истини и оставите слеазе.
Зато што су глупи људи који једноставно схватим и испуњен сумњама, они кажу (оптужбе) са својим изговорена њихових спотова пажљиво. Они оптужују већину људи у очигледну грешку и владара (влада) са неверства и оптужују научнике са подмуклих оптужбама. У име Алаха, и изреке (оптужбе) се сторнирају, ако им (будале) који је веома прикладно.
О ви који верујете, заиста примећује увећавајући наше научнике, можда Аллах смилује, на основу Кур'ана и Суннета и начин на који су пријатељи и таби'ин-радијације анхум. Њихови искази је линија за свакога у ствари, он је темељ, јер први у упозоравају људе на опасности и последице пенгкафиран као што су убиство, уништавање, крвопролиће и експлозија. Њихови искази су често понавља у сваком времену и месту.
Већина наших научника који су се сложили да буду научно и положај пре око 10 година је рекао [3]: "Двадесети у пенгкафиран веома опасно, посебно негативан утицај ствара доста крвопролића, Схреддер, сецкате части, конфискација имовине, значи од пјескарења транспорт и уништавање зграда и јавних објеката.
Такве радње су забрањене у серијатског консензусом муслимана, јер они морају да поштују уништавање невиног живота, лишавање имовине или поремећаје на мир и безбедност човека и уништавање преко потребних јавних објеката људи. Иако ислам је невин поверења је оштећен.
А шта се дешава око неке државе и проливање крви невиних људи, дићи у ваздух зграде и гасоводних објеката, као и јавних и приватних објеката, укључујући непристојност ислама невиног ње.
Исто тако сваки муслиман који вјерује у Аллаха и Судњи дан од њега невин. Све то је управо оно што они који имају искривљену и лажну Акеедах. То је био тај који је понео грехе и злочине. Нека се односе његове акције у ислам или муслимане који медапат траг који држе Кур'ана и Суннета. Све што раде је чист вандализам и криминал нису санкционисани од стране Серијат, као и природе. Због тога, исламски закон забрањује такве акције и упозорио починиоце ".
На крају (прву проповед) Рекао сам: То је према ономе што је речено од стране научника из пре много година са оним што је (води) од градитеља пенгкафиран искривљеној, глупо опет изгубио: "То није ислам или помажу униште паганизам. Да ли они не размишља, да мисле и зауставите их од удаљавања. "
Хвала Аллаху Господа над војскама, који је рекао: "Није ми те је послао, али као милост за сва створења". Молитве и поздраве терцурахкан могу да алејхи Његовог Посланика Мухаммеда саллаллаху То селлем, дајући смернице и поверење које је рекао: "Ја сам благослов да буде наложено". Амма ба'ду.
Заиста пропратно писмо долази као комплемента Курејшија оригинално: То представља велику савет да увек задржи наклоност и одржавају континуитет.
Узвишени Аллах упућује своје слуге да буду захвални за Његовим благословима и благодати која многи говорећи:
"Дакле, нека клањају Господу ове куће (Ка'бах)."
Јер Аллах теала је поменуо свој примат слугама, и Он је њихов творац. :
"И нема респондената су дати вама, али од Бога",
И рече Бог:
"А ако желите да рачунају на наклоност Аллаха, да нећете моћи да их рачунати".
Како одржавати она фаворизује? Који путеви се могу узети?
Аллаху теала, каже.
"И (сетите се добро), када Господ прогласио:" Осим будете захвални, Ја бих додао (респондената) к вама, и ако ви порицати (Ми корист) ми прави је болна казна "[Ибрахим: 7]
Правилно славе Бога, да га ментаухидкан, учећи науку религије, оживљавање суннета и праксе исламских закона, укључујући максималну начин да те лаким и залаже за повећање. Затим је у последњем писму од Самог Бога описује Свевишњега и Света да су свесни и признати своје врлине.
"То им је дао храну да елиминише глад и обезбеђена им од страха"
Аллаху теала повезан да Му се поклонимо у миру и безбедности као у својој речи.
"Они који верују и не осујећује њихову веру са неправдом (забушавати), они су ти који су добили своју безбедност и да је људи који примају навођења" [Ал-Ан `ам: 82]
Безбедност је благослов и милост од Бога својим слугама који истински верују у Њега.
О ви који верујете, у ствари веома блиско везане за безбедност вере и оба су највећи благословом боунтиес Алаха, Самилосног. Обе покушавају да постигне главни циљ овог племенитог серијатског и верског принципа.
Што се тиче глупог разлога што се увек покренуто од стране бранилаца (бомбаши самоубице и пенгкафиран) да легализују своју грешку и бити задовољан са својим злочинима рекавши да су (починиоци самоубилачког бомбашког напада или слично) порекла хтео клање невјернике, али , Муслимани који је убијен само жртва ризика од борбе (Татаррус). Заиста, Аллаха ми, то укључује максималну незнања, кедхалиман и гадости.
Неверници ако муслимани у земљи са мировног споразума и дозволе (из владе,-уздржана), онда они имају право да буду заштићени као што су муслимани, без икакве разлике. Чак је упозорио Посланик Мухаммед (нас) из мениелисихи шеријатско закон је јасан у арапском језику:
"Ко убија Му'аахид онда она неће мирисати небо" [Бухари]
Му'аахид су невјерници који су дате гаранције и јемства (влада) у муслиманским земљама.
Што се тиче разлога који су денгунгкан татаррус сасвим другачију слику о (пракса), као што је описано од стране научника. Ат-Татаррус они денгунгкан је довело до убиства родитеља, жена и невине деце.
Татаррус (дозвољено) у шеријата врши војници у великој ванредног стања (приморан), уместо брање од мете и тражили мете. :
"Знате, они су упала у клевету"
Дакле Бојте се Аллаха, људи су глупи, не знају истину и не желе да остану далеко од слеазе. Чак и њихова подршка и помоћ слеазе, и проповедник-да'иниа.
О ви који верујете, заиста између једноставном случају кажем бини ово: "Ево, шта се десило јуче у Аману од детонација, разарање, убиства, немире против безбедности и стабилности, секач трачак части, религија и веровање је тешка кемунгкаранкоји никада није толерисано или подржали серијатског разлога (здраво). Такође не производи озбиљне предности и не може бити прихваћен од стране јетре и одобрен од стране људи који још увек желе да мисле. Штавише, такав гад се чинио са преваре, издаје и не мушкараца, иза зида који није договорено по природи исламских морала одмах први!.
У суштини, оно што они раде је моћнија од свега тога.Непристојност је облик преваре које се мењају у беду радост, мир радост у жалости, осмеси у плач, болести дрога, противотров за несрећу, руже у крв и тело се разбјећи.
Не могу да схватим, је место (хотела) је мета изопачене и девијантног групи Џихад и седиште непријатеља? Или место радуј се, повежите сродство и пријатељства и размену узбуђења? Ради Аллаха, починиоци овог злочина и ко је иза њих, свако-мушкарце и са оним сврха је лукави негативац, више подли клевета произвођачи, који не желе да (однос) породица верника, а не (такође пази) споразум и не желе да брину о правима људи и Муслимана.
Заправо тражимо од Аллаха да нам дају кључ за Краља и лидерима, као и дихиаскан њиховог вођења и оданости Њему, тако да ће увек објасне свету праву природу ислама и директан однос ислама и исламских берлепасниа акције екстремиста односно терориста то је окрутно.
Посланика саллаллаху алејхи То савс рекао.
"Ко није захвалан за човека то значи да није захвалан Аллаху".
Тако, обратили смо се овај захвалност нашем краљу, Бог може осветити све добро и додају му на врлину и доброту, који је напорно радио да одржи (Ислам и земља-уздржана).
И то није правац наш краљ (трактат под насловом Аман) у објашњавању учења ислама која равна, што је описано од њега пре више од годину дана, али прави доказ ће бити поносни на њега са овом доктрином и чистоти и лепоти и страсти која захтева од нас да их се придржавају у случају Право и љубазности.
И подсетите их (Тхе бомбаши самоубице и њихове мреже) са (Аллах) Аллаху Господа над војскама, ако заиста они су људи који верују и бертаухид Богу и Његовим законима ако су послушни и преда Њему. Ја да им објаснимо шта они не разумеју.
То је да се плаше Бога, одрекну својих неправедних дела, а да Аллах сачува Муслимане и њихову земљу од зла (терористи). И они треба да врате човека истине и милост на њих да шире неред на средини муслимана и света је име ислама, а ислам невин њега. Ово је закон Бога и Његовог Схари'а него чулне, нити слави нити глупости и деструктивног духа.
"Дакле, од Господара свога, они (у суштини) не верујем док не чине нас судија у случају да они не могу да се договоре, онда они немају никакве резерве у својим срцима против пресуде коју сте дали, а они добијају пун" [-Ниса: 65]
Питам Бог Свемогући да дају смернице онима који су изгубили или је санкцију / Аллах на њих и да спасе народ од зла и ружноћу да буде поука за оне који желе да изазове повратак добра и људи су преварени од њих (истина ). Он је био тај који чује и Грант (молитва). И ми такође тражити Свемогући Бог да нашу земљу и земља муслимана од клевете, или катастрофу која чини скривени. Он је Свемогући за све то. Ово је моја земља, а он је стражар са сигурности и вере. Варалица и екстремно да би било у њеном дворишту, али они неће бити вечно. Мај молитве и поздраве и благослов нашег пророка Мухамеда терцурахкан, породицу и свим његовим пријатељима.
[Копира из магазина Ал АДХ-Исламиииа Дзакхиирах Едитион 17.. ИВ / Дзулка То Дах 1426Х, 2005М Десмбер, Издавач Ма'хад Али ал-Ирсиад Сурабаиа, Ма'хад Арапски видео Библиотека Али Ал-Ирсиад, ЈЛ султан Искандар Муда Сурабаиа]
Питања у вези тероризма


По Шеик Али бин ал-Хасан бин Али Ал-Халаби Атсари


Тема ирхаб (тероризам) на разговор у сваком слоју друштва и иттијахат (различите странке са различитим интересима). Свака држава у разговору, да ли је или није исламска држава. Сви причају о ирхаб. (Исто) муслимани и немуслимани, деца, одрасли и жене. Они сви причају о томе. Дакле, треба да буде испоручена умирујуће и охрабрујуће изјаву да објасни праве проблеме.
Ирхаб рекао према преиспитивање серијатског код куће није мрског реч. У ствари то је реч која добија свој смисао у делу серијатског и у Кур'ану. Бог је рекао.
"Што значи: И против њих припремите шта натерати санггупи и коња за даљинско рата (који припрема њега) да одмахну (да ирхаб о) непријатеља Бога" [Ел-Анфал: 61].
Осећај стрепњом и страхом од клизања у срцима непријатељима ислама, је велики страх, који даде Бог говорио.
"То значи: Једног дана сам улити страх у срца неверницима".[Ал-Анфал: 12]
И такође је речено по пророку саллаллаху алејхи ве селлем То.
"Значење: Помогао сам са страхом који су имплантирани (на непријатеља) од месеца путовање". [Бухари Хадис]
Дакле, реч ислам ирхаб према Куран термин није у ствари десило у последње време ирхаб, нити ирхаб у случају проблематичног садашњем времену.
За ирхаб према садашњем контексту и према овом случају проблематично, је идентична оштећења, уништења, неселективног убиства и експлозија се спроводе глупости, без основног водича, Баииинах (доказа) и басхирах (наука) уопште.Међутим, само на основу охрабрења и чисте емоције. На изговор, као одбрана и љубави према религији. Али не свако ко воли религију, вероисповест може правилно да изврши. Ибн Мас'уд је рекао: "Оно што много људи који желе добро, али не могу да постигну".
Тако, стварни принципи ислама и џихада принцип почива на унапређењу и ширењу смерница, а не уништење, атентат или рат, али је мисија да шири смернице људима, их из таме у светлост. Од очаја до кезхалиман и среће и на исказаној љубазности. Референца садржане у речи Божијој.
"Значење: Борба на Аллаховом путу боре они који вас (али) не прелази границе, Заиста Аллах не воли оне који прелазе границу". [Ел-Бекаре: 190]
Бог односи рат, изазван ратом, ниједним актом може прећи границу. И Бог је објаснио на крају стиха, немилосрдан и окрутан чин који не воли Аллаха. Бог је рекао.
"Што значи: Заиста Аллах не меникаи дужницима својим изван граница."
Чак и Кур'ан га је описао у прелепој слици у стиху.
"То значи: Аллах вас не забрањује да чините добро и бити фер према онима који вас не боре за религију, а не (и) вас протерају из својих домова Заиста Аллах воли оне који делују праведно.".[Ал-Мумтаханах: 8]
У првом стиху, Аллах каже: "Аллах не воли оне који прелазе границу". Док у другом стиху Аллах каже: "Заиста Аллах воли оне који делују праведно." То је суштина ислама са свом трактату о узвишеном, принципи су универзални и доброћудне и мемпебаики оријентисаним условима, није ограничен временом и простором димензија, тако да други постаје религија Бога као отелотворење речи Божје.
"Што значи: Заиста религија (блажени) са Аллаха је ислам".
И речи.
"Значење: Они траже вјеру осим ислама, што повремено неће бити прихваћена (религија) од њега".
То је религија ислам, огледа у личној величини пророка Мухамеда рекао је.
"То значи: Знате, ја сам је добио Кур'ан и (откровење) бих да пођем са њим".
Посланик сматра да је издаја договора са народима који су у савезу са Муслиманима, или на захтев народима или прикупљања муслимана. Посланик сматрао гроб грех издају. Он је рекао.
"То значи: Онај ко убије му'ахад (у договору са Муслиманима), сигурно неће мирисати Рај (још увек) може намирисати мирис рај из четрдесет-годишње путовање.". [Бухари Хадис бр 3166]
О Муслимани Обратити пажњу на племенитост исламске перспективе, која се огледа у серијатског мудар, у Кур'ану и Суннету Посланика. Упоредите ово са тужном феномен који се дешава у овој земљи (Индонезија,-ЕД). Размислите о томе шта неки муслимани, под изговором поштивања дух џихада и уживање неправедан, на крају дестабилизује сигурност и ометају друштво. Ефекат убиство душе ислама. У ствари, њихова крв је часније у очима Аллаха од племенитог Ка'ба.
Где су они са науком (има) или (више пантасниа) са лудост?Нећемо заборавити оне који су садистичке делује у име ислама, али апсолутно никакве везе са исламом. Не постоји толеранција за нас за своје поступке, када било ко од њих оболи, и мучење.Јер Бог је рекао.
"Значење: накнада зла је слична ружноћа".
Тену Наравно, све то је укључен у сиар'и смерницама.
Штавише, они то чине са злом, зло ће сигурно добити двоструку награду. Њихове акције, без вођства, без науке Баииинах (доказ), без вођења и без тауфикНиа.
Био сам запањен до изражаја проповедника када описује починиоце ових деструктивних акција у име ислама, који може у доброј намери. Међутим, добре намере неће променити лоше ствари у добрим делима праведним. Јер пророк.
"Што значи: Заиста дела зависи намеру".
То је заиста добра дела зависе од намере су такође добри.
Проповедник је рекао: "Сигурно је наш основни проблем са овим људима, проблем лежи у њиховим умова, не лежи у њиховим срцима".
Можда њихова срца су добронамерни, али не довољно, узрок мора бити у складу са инструкцијама из Кур'ана и Суннета Посланика. Шта ако се догађај користи странака да манипулишу своје непријатеље да уништи и поружнити слику ислама?
Овом приликом желео бих да поменем један случај који треба да буду написани од стране историје и мора бити очувана током времена. То Салафи да'ва у Цлерицал, проповедник-да'иниа, тужилаца и научних наставника, заправо су били упозорени на опасности екстремних мисли и искривљено га. Идеје које су подсетили преко пророка саллаллаху алејхи ве селлем То са својом говорим.
"То значи: Будите опрезни, не икада бити гхулув (вишак) у религији Заиста, он је уништио људе пре него што сте управо гхулув своје ставове својих верских уверења.".
Овај блажени Салафи да'ва су упозорили на опасности од изопаченом идеја Ниво знања, јер више од 20 година, а све више од упозорење је поновио десет година касније, пре него што чују на радију, новинама, магазинима и других масовних медија о проблему тероризма.
Научници су упозорили против проповедања Салафи гхулув ставом да се гради на одступања од Кур'ана и Суннета, јер дуги низ година са намером да се ови услови уграђени сиар'и корен, онда га стави у складу са месту. Оба повезана са појмом џихад, ограничења, права и одредби, или појма куфра и такфир или других услова који постоје још многе.
Ово је важна ствар која се мора имати у виду импланта у умовима и срцима, тако да је Ал-Хак (истина) сама је и ментор за корисника
У затварања моје примедбе, (кажем) два важна питања која су уско везана за земље, чије становништво је у реду, екалтинг Кур'ана и Суннета. Два случаја је.
[1]. Ова земља је највећа муслиманска земља са популацијом од преко 200 милиона евра, већина су муслимани. Ислам шири широко у овој земљи од пре неколико векова, а не мачем, али морал, вера и добра дела. Где докази желео оптужби за тероризам је сада везан за ислам, која, у ствари, апсолутно нема никакве везе са исламом? Дајемо захваљујући Богу, јер је у почетку века пре овог века, Бог је поставио побожном наиме Аллама Шејх Ахмед Аш-Сиуркати борбу да исправите линије, проповедају да вам књиге и Суннета, борба против многобоштво, празноверје, јереси, изабрани хадис ДХА ' ако и борбена јерес. Ове цифре, земља је радила ментаухидкан чиста наука се заснива на истинитом манхај.
[2]. Захтев да се направи разлика између природе тероризма у отаџбини одбрани муслимана. Ако било која земља напала другу земљу, одбрана не укључују тероризам, иако значење непријатеља ислама. Уместо тога (ово одбрана) је обавеза коју је наредио у складу са могућностима и лакоћу власништву. Ова земља за четири века у борби против холандских окупатора и успео да их вози из подземних вода.
Ислам може да лети још увек у овој земљи, тако да срце буде испуњен срећом, а људска душа испуњена вером.
[Копирано у Ас-Сунном магазине иссуе 11/Тахун ВИИИ/1425Х/2005М Рубрика именовао специјалног покривеност предавања Шеик Али бин ал-Хасан бин Али Ал-Халаби Атсари Дана 5. децембра 2004 Истиклал на џамију у Џакарти]
Закон Пенгкафиран и бомбардовање



По Хаиах Кибарул улема Саудијске Арабије


Хвала Аллаху, молитве и поздраве се бацају на Посланика, његову породицу, Схабат и људи који узимају савете и упутства.
Амма ба'ду. Кибарул Савет улема је студирао на даурах за-49, који је одржан у Та'иф, почевши од 2. Рабиул Тхани 1419Х, као и бомбардовање пенгкафиран испуњеним у муслиманским земљама и у другима. Такође је довела до крвопролића и уништавања зграда.
Узимајући у обзир опасности и утицај тих акција негатифе постављена као невиних жртава, уништавања имовине, појава страха међу људима, опрезни себи и свом месту, скупштина Кибарул Улама је издао законску опис као облику савета за Бог и његових службеника и открива облик одговорности нејасноће у разумевању људи који су и даље није јасно о томе, онда ћемо прогласити УА биллахи на Тауфик.
Први. Пенгкафиран укључујући сиар'и закона чије је порекло од Аллаха и Његовог Посланика. Као и пенгхалалан, забрана и обавеза да се врати у Аллаха и Његовог Посланика, нити пенгкафиран. Али није сваки чин приписује се неверицом обе речи и дело је куфр који је издао починиоце исламске религије.
Када закон пенгкафиран вратио у Аллаха и Његовог Посланика, онда то није дозвољено осим за менгкафиркан некога ко има јасно дикафиркан од Кур'ана и Суннета, није довољно само да се сумњива или само сумње, с обзиром на утицај изазван њега.А ако казна се може једноставно одбијен због сумњиво (у смислу њиховог утицаја је лакши од утицаја изазваног пенгакфиран), што је још важније пенгкафиран.
Отуда пророка саллаллаху алејхи То савс упозорио акт да казни некога са неверицом када он није био случај, рекао је он.
"Значење: Ко каже да свог брата 'О' невјерника 'онда заиста (његове речи) на једном од њих, ако он говори истину, у супротном ће се вратити у њен" [договорен од Ибн Омера њега] [1]
То је поменуто у Кур'ану и Суннета може схватити да речи, дела или уверење је куфр, али кривац није осуђен због баријере невјерника. Овај закон, као и других закона који неће бити савршена, али од узрока, услова и аданианиа нема препрека.На пример, у питањима наслеђивања, један од разлога је зато што наследници породичних односа, али понекад није наследити због препрека, као што су верске разлике. Слично томе, неверство јер је мрзео своје поступке, али не дикафиркан.
Понекад муслиман потпуна неверица јер пенушави узбуђење, љутња или семисалниа али није осуђен јер није невјерници-па-значи као прича о човеку који је рекао: "Боже, ти си мој слуга, док сам Бог ваш, био је погрешно, јер прекорачење радости"[приповедач Анас бин Малик] [2]
У журби, у случају менгкафиркан веома опасан утицај као пенгхалалан Крв и благо, спречила наслеђе, поништење брака, а у другима су Бразилци је утицај отпадништва.
Како се може оправдати на верника, баш као што сумњам да низак (светло)?
Уколико се ово догоди лидера да ће бити још горе, да ће применити произвољан, узео оружје у руке, избијање хаоса, просипање крви и оштећења педудук и земљу. Зато пророка саллаллаху алејхи То савс је забранио, да се супротставе наше лидере, рекао је он.
"То значи: ...... ако видиш јасан куфр, имате доказ о Богу" [договорен од њега Убадах] [3]
Његовим речима, "уколико се одећа изгледају". Није довољно само због сумње и вест објављена.
Његова реч, "куфр": Није довољно, али само са велике злоће, као и кезхалиман, вино пиће, коцкање и сви облици забране.
Његовим речима, "јасан". То није довољно, ако није јасно куфр или схарих (светао).
Његове речи, "имате доказ о Богу" мора бити предлог да схарих (светлост) је јасан и фиксне аргументи и недовољно са аргументима који имају слабе Санад двосмислени нити аргументе (не јасно).
Његовим речима, "од Бога" који се не могу користити као аргументе (ибрах) По речима научника, иако је постигла висок степен поверења у науци и, ако је његова реч се не заснива на тврдњи да схарих (светло) опет десно из Кур'ана и Суннета Посланика саллаллаху ' алејхи ве селлем.
Ова мера је показала да проблем је веома важно.
Закључак: Заиста у журби у менгкафиркан имају велику опасност у складу са речју Аллаховом теала Субханаху ва.
"То значи: Реци: Мој Господар је забрањен само непристојности, како видљиве и скривене, а самим тим грех, крше људска права без одговарајућих разлога, (забрањена) Аллаху нешто што Бог не иде против њега и смањити (забрањено) Форгес против Бога оно што ви не знате "[Ел-А'раф: 33]
Друго. Последице изазване овом лажном уверењу као пенгхалалан крви, прегазио је на њима част, посебно терампасниа или јавну имовину, стамбене и ауто бомбардовања, и минирање објеката. Све ово-и-забрањено у складу са шеријатског семисалниа (ијма од муслимана) као узрок губитка праве људе, невин, губитка имовинских права, губитак осећања безбедан и населили и права мирних људи који живе у више миран стамбени и њихово окружење, губитак права на атмосфери ујутро и поподне, а хиланниа јавних интереса који мора да постоји код људи.
Ислам чува благо муслимана, части, тело (душа) и забрањено дела, и веома менеканнкан одузимања те ствари. Укључујући последња ствар испоручује преко пророка саллаллаху алејхи ве селлем То је рекао свом народу:
"Значење: Ево крв, благо, и забрањујем да поштујете овај дан као нелегитимна, а у тој земљи овог месеца твој 'и онда саллаллаху То алејхи ве селлем рекао:' Да ли сам пасс О Аллаху медвед сведока?" [Договорени од њега аби Бакрах] [4]
И он саллаллаху алејхи То савс рекао.
"То значи: Сваки муслиман другог муслимана забрањено, његова крв, његова имовина и његова част" [Пријављено је Имам Муслим од Ебу Хураирах] [5]
И он саллаллаху алејхи То савс: "Не бој ћете кезхалиман јер кезхалиман је тама на Судњи дан" [Пријављено је Имам Муслим од Џабир] [6]
Бог је такође обећао Аллах бити болно за свакога ко убија невину душу, Аллаху теала Субханаху ВА каже о правима верника.
"Што значи: А ко намерно убије верник, онда је награда Јаханнам, он га порази у њему и Божији гнев, и псовали га и обезбедити му велики Аллах" [Ан-Ниса: 93]
А Аллах Субханаху ВА Та'ла рекао о незнабошцима, који има заштиту споразум у закон ненамерне пемубунухан
"Што значи: А ако он (убијен) од (пагански) да постоји договор (мир) између њих са вама, онда (нека убицу) да плати крв је новац предат његовој породици (што је убијен), као и ослобађајући Верник роб" [ -Ниса: 92]
А ако убијање невјерника који нема заштиту против било какве кемананниа дииат наметнуто и испаштање, шта ако он (невјерници) су убијени намерно? Ако је таква акција је тежа и већи грех.
И није аутентична од Посланика саллаллаху алејхи ве селлем То да је он рекао.
"Значење: Ко убије особу у споразуму не мирише небо" [договорен од њега Абдуллаха бин амр] [7]
Трећи. Да након Савет Улама објасне законске менгкафиркан Кибарул човека без индиција на основу Аллахове Књиге и Суннета Посланика и опасности она изазива абсолутизе лош утицај, онда објавила свету да је ислам невин такве особе која верује да је ова, и ствари који се јавља у неким земљама као што су крвопролића невиних људи, бомбардовање кућа и возила и објеката у власништву владе или саваста и уништавања зграда је акт криминалитета и ислама невин њега.
То је став једног Муслимана који верује у Алаха и Завршни дан је невин њега. Права акција долази од људи који су искривљених размишљање и лажне Акеедах. Носио је своје грехе и злочине, а не сматрају се радње које ислама и муслимана који следе упутства и исламске придржавају Кур'ана и Суннета да држи на конопцу Бога је солидан. Чин је био чисто криминални акт који је одбијен од стране серијатског и природе.Дакле, текстови Схари'а има менгхарамканнниа као упозорења од пријатеља са таквим акционих глумаца.
"Што значи: И међу мушкарцима је онај чије речи о животу у фасцинантном свету вашег дивљења, и да Бог (истина) садржина његовог срца, а он је највише непријатељски и кад окрену (од тебе) своју берјлалан на земљи менгдакан. штета за њега, и униште усеве стоку брана, а Аллах не воли да га оштети, уништи и усеве и стоку, а Аллах не воли уништавање "[Ел-Бекаре: 204-206 а:]
Обавезним за сваког муслимана било где да је просветити једни другима у правди, узајамну помоћ у доброти и побожности, доброг поретка и спречавање неправедно по мудрости и добре лекције и расправљају на најбољи начин, као реч Алах Субханаху ВА Та ' стил.
"Што значи: И молим вас менолонглах у (радни) праведности и побожности, и немојте молим вас помогне у грех и преступ и страх ви Аллаха, Аллах је заиста озбиљна у сиксаНиа [Ал-Маидах: 2].
Аллаху теала, каже Субханаху УА.
"Што значи: и они који верују да мушкарци и жене, себахагиан они (су) помагач за другу себахагиан Они су рекли (да) ма'руф да га спречи од тога неправедан, успостави молитву, дајте милостињу, и та. ". на Аллаха и Његовог Посланика Они ће бити дата благодат Божију; сигурно Аллах је Моћни, Мудри" [На-Тавбах: 71]
А Аллах Субханаху УА теала, каже.
"То значи: До времена, прави човек заиста у губитку осим оних који верују и чинити добра дела и послушности истину тако бранилац савет и бранилац саветује част стрпљења." [Ел-Аср: 1-3]
Пророка саллаллаху алејхи То савс рекао: "Религија је савет" (три пута), се каже: за саиапа, о Аллахов Посланиче? Он је рекао: "За Бога, његова књига, Његовог Посланика Посланик, лидер муслимана и народа у целини" [Она је кроз Такхријниа]
Посланика саллаллаху алејхи То савс рекао.
"Значење: парабола оних који верују у љубав, љубав, и волимо једни друге, као једном телу када партнери су део тела разболи он ће се проширити на другом телу, тако не могу да спавам и имао грозницу" [8]
Стихови и хадиси, што значи овако-много.
Ми молимо Аллаха да Његово име и Његова природа је прелепа висока, па је подигао катастрофу муслимана, мембеерикан упутство за лидера своје земље људи и доброте, као и сламање починилаца и њихово оштећење, и да Аллах да своје лидере религије као помагач и менингггикан његове речи и Бог може побољшати ситуацију Муслимани-све-на сваком месту и да им Бог да помагаче истине.
Заиста Аллах је власник и мајстор тако да. Мај молитве и поздраве након нашег пророка Мухамеда и посвећеног породици и пријатељима какогод он саллаллаху алејхи То савс.
[Преписан из књиге Фетва Ал-Навазил Аиммах Фил-Мудлахиммах Ал Фатва Фатва Индонезија издање о тероризму, композитор Мухамед Хусеин бин Али бин Саид ал-Катхани Суфран, Публикација Библиотека На-Тазкиа]
Овај приказ решење Тероризам у исламу


По Шеик Мухамед бин Заид бин Хади Ал-Мадкхали



Сигурно решење или лек за ову болест чак и да се ојача од ње, ислам је равно савет да неће добро обављати уколико савет био Ар-Раббани Салаф којих су испоруку савете и упутства за људе и да упозоре и показати им пут од пророка и племенит апостол, да је Бог их је послао као позиваоцу и учитеља за добробит човечанства. Пут је божанско откривење којим су очистили срца њихових болести и тенангнлах дух збуњености и шока, али људи који су дикусаи од гнева и пожуде скупа у Лавх Махфоуза као јеретик. Сигурно је реч о Аллаху теала.
"Што значи: Сигурно нећете бити у могућности да дају упутства да особи коју волите, али Бог је дао инструкције на човека који хоће, и Аллах зна оне који су спремни да приме вођство" [Ал-Касас: 56]
И кад год упозорење и књиге не доносимо предности Богу ће учинити мач истине у корист лица које је Бог ставио у руке муслиманских владара у земљи, јер постоји дуг хадис наратор по речима које је он саллаллаху То алејхи ве селлем.
"То значи: Ви треба узети у руке лоших људи и да ће боравити у ал-Хак у доброј вери, или Бог ће палингкан срце неки од вас изнад других, или заиста ће вас проклињу јер су проклети."
И није отишао даље од идеје да друштво има важну улогу у превентивног дјеловања и опоравак једног избијања болести тероризма, то једноставно није јавност ће добити добар утицај и утицај заједнице осим ако се украшавају са природом (акеедах,-уздржана) чисте Исламска мисао и јасан и прав, а ако чињеница да постоји у друштву које сударио са горе наведеним условима, које немају у реалном паа није оно што он може дати нешто.
Кратка пембицаарн О људи који воле милост другима да једино решење за болести тероризма у исламским земљама су у рукама људи који имају акидах Сахеехах Чист и јасан у хладу божанског откривења која је снимљена и подносе који желе да разумеју њен смисао и добру испоруку, и њихови доктори заиста валииул Амри међу учењацима и вођама Раббани који обожава и друштво са свим својим слојевима, мали или велики унутар и изван терсифати са наведеним особинама. Реч Аллаха теала.
"Значење: Они који су добили инструкције од Бога, онда он добије појма и оних који су заведени онда нећете имати једног лидера који може дати инструкције да му" [Ал-Кахф: 17]
Што се тиче решења тероризма у незнабожачким земљама, онда раван ономе што су они сами ридхаи на устав (земља) ако остварује нешто да се одупру нашкодити он ће имати мањак, посебно тероризам ће повећање тежине болести у својој земљи као и више распрострањена и наслеђују једни друге отворено, јер они не верују у величину Бога и ко их је створио у извесном степену појаве.
Случај је веома, веома несрећни да већина исламских земаља су следили траг паганских земље у закону за спровођење закона је у основи у решавању широког спектра проблема, што није дозвољено да арбитрира устав (који је направљен од стране човека), чак и обавезно користећи закон Божји је савршен поново иари'ат свети. Диакаренакан исламске земље су клима-интимаа (нагнуо) на ислам и поносе се са само у сииарниа симбола, али чињеница извршења њених закона у решавању различитих проблема имитирајући и усвајање од невјерника. Лиллахи ва инна Инна илаихи раји'ун.
[Преписан из књиге ал-ВА Ирхаб Атсаруху Алал Афрад Вал Умам, Индонезија питање тероризма у исламском Ревиев, аутор шеик Заид бин Мухамед бин Хади Ал-Мадкхали и Ханнан Хоесин Баханан преводилаца, издавача Мактабах Салафи Пресс]
извор: хттп://алманхај.ор.ид/
на другим језицима:
хттп://алманхај.ор.ид/~~В хттп://мелаиухоликоран.блогспот.цом/ хттп://курангермани.блогспот.цом/ хттп://холикуранурду.блогспот.цом/ хттп://цоранспаин.блогспот.цом/ хттп://алкурансерб.блогспот.цом/ хттп://русиакуран.блогспот.цом/ хттп://холикуранхинди.блогспот.цом/ хттп://цоранфранцхе.блогспот.цом/ хттп://ал-куранбахаса.блогспот.цом/ хттп://мелаиухоликоран.блогспот.цом/ хттп://мукаддаскуран.блогспот.цом/ хттп://албамиакуран.блогспот.цом/ хттп://куран-керимал.блогспот.цом/ хттп://куранфарси.блогспот.цом/ хттп://курангермани.блогспот.цом/ хттп://холикуранурду.блогспот.цом/ хттп://цоранспаин.блогспот.цом/ хттп://ал-куранбахаса.блогспот.цом/ хттп://ввв.аллвоицес.цом/усерс/иусуфагусно хттп://холикораненглисх.блогспот.цом/ хттп://кекабах.блогспот.цом/ хттп://травеландхеалтхневс.блогспот.цом хттп://ентертаинментандгетектрамонеи.блогспот.цом хттп://мјусуф.блогспот.цом/ хттп://цомпутер-интернет-усаха.блогспот.цом/ хттп://цомпутер-интернет-3д-аниматионсетц.блогспот.цом/ хттп://невсвидео-пхото.блогспот.цом/ хттп://аллспортцоурсескурсусолахрага.блогспот.цом/ хттп://цомпутер-интернет-буссинес.блогспот.цом/ хттп://едуцатион-пендидикан-онлине.блогспот.цом/ хттп://јобвацанциесловонганкерја.блогспот.цом/ хттп://соццерцоурсессепакбола.блогспот.цом/ хттп://мовиемусицфилммусик.блогспот.цом/ хттп://лангуагецоурсескурсусбахаса.блогспот.цом/ хттп://цоокреципересепмасакан.блогспот.цом/ хттп://цлицкбанкбуссинесбанкдатабиснис.блогспот.цом/ хттп://ентертаинментандгетектрамоне.блогспот.цом хттп://ал-куранбахаса.блогспот.цом/ 

No comments:

Post a Comment